Vind maar eens een cadeautje voor een jongen die alles al heeft. Een jongen die wel een verlanglijstje heeft, maar niet eentje die nou echt heel realistisch is. De cadeaus zijn veel te duur, niet geschikt voor deze leeftijd of simpelweg niet binnen een afzienbare tijd in huis te halen. Zie in deze blog dé oplossing voor het probleem dat je hebt. De blog is namelijk gevuld met maar liefst 20 cadeaus, die geschikt zijn voor een jongen van 11!

Direct naar de leukste cadeaus? Klik dan hier

Ontwikkelingsfase van een 11-jarige jongen

Voor we daadwerkelijk ingaan op de cadeaus van een 11-jarige jongen, vertellen we graag iets over de ontwikkelingsfase waarin hij zich verkeert. Dit geeft inzicht in waarom bepaalde cadeaus juist wel of niet geschikt zijn voor hem.

Het twaalfde levensjaar van een jongen wordt gekenmerkt door de start van de puberteit. Althans, dit kan ook eerder of later beginnen, maar doorgaans zal je op deze leeftijd veranderingen zien. Deze veranderingen vinden zowel op cognitief als sociaal-emotioneel en fysiek vlak plaats. Zo zal je jongen ineens heel erg afhankelijk zijn van de mening van anderen. Dit zie je met name terug in het gedrag. Ineens zijn onderwerpen, die voorheen eigenlijk nooit de jongen van 11 interesseerde, super belangrijk. Alles wat een vriendje mag, wil hij ook, etc. Bij het uitkiezen van een school zal het dan ook eerder gaan om of zijn vriendjes erheen gaan, dan of het onderwijs daadwerkelijk op orde is.

Een leuke ontwikkeling op cognitief gebied, is dat de jongen steeds beter gaat leren. Hij is oprecht geïnteresseerd in sommige vraagstukken en voert bijna ‘volwassen’ gesprekken met je. De ‘wat-als’-vraag staat hierbij erg centraal. Bij die cognitieve ontwikkeling hoort dan ook weer dat regels van ouders op de proef worden gesteld. Want waarom moet hij eigenlijk om een bepaalde tijd naar bed en waarom mag hij geen hele zak chips leegeten?

Op fysiek vlak zal je waarschijnlijk nog niet veel zien, maar het kan zo zijn dat hij binnenkort ineens de ‘lucht in gaat’. Kleding is snel te klein en dat ziet de jongen natuurlijk als een uitgelezen kans om zijn kledingstijl te spiegelen aan dat van vriendjes. 

Dus: een jongen van 11 staat op het punt om veel veranderingen door te gaan. Hij staat al met één been in de puberteit, acht zichzelf meer volwassen dan hij daadwerkelijk is en zal zich steeds meer gaan spiegelen aan leeftijdsgenoten. 

Dont’s (type cadeaus dat je niet voor een 11-jarige jongen wil kopen)

We vertellen je maar al te graag wat je wél zou kunnen kopen voor een 11-jarige jongen, maar wijzen je ook met liefde op cadeaus die je wellicht in het schap wil laten liggen. Natuurlijk ben en blijf je altijd vrij in de keuze, dus neem dit advies ter harte aan. Voorbeelden van dergelijke cadeaus, zijn:

 • Merkkleding
  Behalve als je exact weet van welk merk je welk artikel moet aanschaffen, raden we je aan dit links te laten liggen. 
 • Museumkaart
  Ooit een groep 8 op kamp zien gaan, waarbij een bezoekje naar het museum gepland stond? Nee? Wij ook niet (een jongen van 11 zou zeggen: ‘boring’)

Wat we met deze voorbeelden willen zeggen, is dat je beter direct aan de jongen zelf kan vragen waar hij interesse in heeft, in plaats van dat je dat voor hem invult. Hij zal namelijk heel veel vragen hebben, bij ‘zelfbedachte’ cadeaus.

Wat is een geschikt budget voor deze leeftijd?

Natuurlijk kunnen we niet in iemands portemonnee kijken. Daarentegen kunnen we wel een inschatting maken van een budget, lees:

 • Ouders: €50,00 – …
  Het is niet alsof een cadeau bepaalt wat je kind ‘waard’ is, maak hier zelf een goede inschatting van.
 • Directe familieleden (ooms, tantes, opa & oma): €20,00 tot €50,00
  Misschien koop je hiermee een toevoeging op wat de ouders van de jongen geven. Krijgt hij van hen een switch, dan koop jij er een leuk spelletje bij, om maar een voorbeeld te noemen.
 • Buren/ kennissen: €10,00
  Eigenlijk is dit bedrag wel toepasbaar op kinderen van allerlei leeftijden. Het is niet ‘weinig’ en perfect als bijdrage aan iets waar de jongen voor spaart. 
 • Vriendjes: €5,00
  Prima om iets kleins voor te kopen, of te geven als briefje in een envelop.

Verdere tips 

Naast de twintig cadeaus die we al voor je hebben bedacht, geven we nog een aantal laatste tips.  

#1 Duurzaamheid: Kies voor cadeaus van goede kwaliteit die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Bijvoorbeeld: staat er een nieuwe fiets op de planning, dan koop je deze waarschijnlijk ‘op de groei’.

#2 Tijdloosheid: Je zoekt naar een cadeau dat niet volgende maand ‘uit de mode’ is geraakt. Dus, liever een voetbalshirt van de club waar hij al jaren fan van is, dan merchandise van de YouTuber waar hij pas een week naar kijkt. 

#3 Vraag om suggesties: Als je niet zeker bent van zijn voorkeuren, kun je zijn ouders/ verzorgers vragen om suggesties om teleurstelling te voorkomen. Hemzelf bevragen kan natuurlijk ook.

We wensen je tot slot veel succes met de aanschaf van de cadeaus, voor een jongen van 11!

1. Lego

fhankelijk van zijn interesses zou je kunnen overwegen om hem een Lego-set te geven die past bij zijn passie. Denk bijvoorbeeld aan Lego Technic voor de jongen die geïnteresseerd is in technologie en engineering, Lego Star Wars voor liefhebber van sciencefiction,of Leego City voor de fan van stadsavonturen. Lego sets bevorderen de creativiteit, probleemoplossende vaardigheden en hand-oog coördinatie deze jongeman en zal urenlang plezier bieden tijdens het bouwen en spelen. Of nou ja, op deze leeftijd gaat het waarschijnlijk meer om het bouwen dan om het spelen, maar je begrijpt wat we bedoelen. Bovendien is deze leeftijd wel een beetje een kantelpunt qua of hij Lego echt nog leuk vindt of dat dit tijdperk misschien toch even voorbij, al dan niet gepauzeerd is.

2. Lasergame guns

Wat dat betreft is 11 jaar eigenlijk een best ongemakkelijke leeftijd qua cadeaus. De jongen wil waarschijnlijk geen echt speelgoed meer, want daarvoor is hij te groot, maar voor heel veel andere dingen is hij eigenlijk nog te jong. Of daar wil je hem niet teveel in aanmoedigen (games e.d.). Je zoekt dus eigenlijk naar een soort speelgoed wat cool genoeg is, wat hem van de straat houdt en waarvan je wet dat hij er iets aan heeft. Lasergame gun is een soort speelgoed wat daar wat ons betreft aan voldoet. Je kan lekker in de tuin/ het bos/ de speelplaats spelen, je raakt er je energie door kwijt en het is een activiteit met anderen. Hoewel het misschien voelt als een investering, zal je zien dat het erg goed aanslaat bij deze leeftijdsgroep. Bovendien is het nog altijd goedkoper dan dat je wekelijks naar een officiële lasergame locatie gaat.

3. Voetbal

Voetbal is een populaire sport die wereldwijd wordt gespeeld en geliefd is bij veel jongens van 11 jaar oud. Een voetbal zou een geweldig cadeau zijn voor een jongen van die leeftijd, vooral als hij al interesse heeft in deze sport. Het is dus niet zo dat dit cadeau voor elke jongen van 11 leuk is, maar dat snap je waarschijnlijk zelf ook wel. In ieder geval zetten we dit cadeau er toch tussen, omdat het een mogelijkheid is de jongeman een keer een kwalitatief goede bal te geven. Eentje die niet snel lek raakt, wel kan tegen een stootje en fijn aanvoelt. Het zal de jongeman en zijn voetbalvrienden erg blij maken, wanneer ze eens een partijtje spelen of hun skills oefenen waarvoor meerdere ballen op 1 moment nodig zijn. Als de jongen van voetbal houdt, zal hij zeker blij zijn met een nieuwe voetbal om zijn passie voor de sport voort te zetten.

4. Speelgoeddrone

Kijk, een drone hoeft niet gelijk meters hoog de lucht in te gaan en bijna uit het zicht verdwijnen tijdens het filmen. Voor deze leeftijd is misschien wel beter dat je start met het aanbieden van een speelgoeddrone. Je weet wel, zo’n ding dat niet te hoog gaat, die niet gelijk kapot is als hij naar beneden stort en niet zo zeer de beste kwaliteit levert. Dat klinkt voor de jongen van 11 misschien wat overdreven, maar vergis je er niet in dat je de jongen ‘nog maar’ 11 jaar is. Het is een kind waarvan het verantwoordelijkheidsgevoel af en toe nog wat afwezig is. Een kind dat veelal nog wat lomp in dingen is en niet altijd even goed oplet. Mocht hij het ding nou dagelijks gebruiken en er écht heel veel mee doen, dan kan je altijd nog volgend jaar overwegen of je een echte koopt.

5. Draadloze oordopjes

Zie jij de jongeman al ‘hangen bij het schoolplein’. Hij zit tenslotte al in de bovenbouw van de basisschool en dan is het niet cool meer om te spelen zoals de jongere groepen dat doen. Dan doelen we natuurlijk op het moment voordat de schooldeuren ’s ochtends opengaan. Ouders worden met een ongemakkelijk handje uitgezwaaid, de telefoon komt uit de broekzak, de oortjes uit de ander en er wordt geluisterd naar muziek. Muziek waarvan hijzelf wellicht niet eens fan is, maar goed, je moet wel weten waar alle hypes overgaan. Dat de oortjes in zo’n geval kunnen worden ingewisseld naar draadloze oordopjes, maakt het hele verschijnsel nog veel cooler. Het maakt dat de jongen zich kan rekenen tot een soort ‘elite’. Daarnaast is het hebben van draadloze oordopjes ten opzichte van reguliere oordopjes ook gewoon erg praktisch. Maar uh, niet vergeten om uit je broekzak te halen voor het wassen, anders is het gelijk verleden tijd met die dingen.

6. Mountainbike

Als hij geïnteresseerd is in mountainbiken, kan een mountainbike hem veel voldoening schenken en hem nieuwe uitdagingen bieden om te overwinnen. Het is iets sportiefs, je kan er mee off road en het fietst als een tierelier. Tegenwoordig wordt een mountainbike dan ook gebruikt om mee naar school of sport te gaan. Zo zie je dat in ieder geval veel voorkomen bij de jongens van die leeftijd. Tenzij het natuurlijk echt ‘de sport’ is van de jongeman, dan zal hij er op een andere manier heel erg van genieten. Zorg er wel voor dat je, als het om ‘de sport’ gaat, ook de nodige veiligheidsuitrusting, zoals een helm en kniebeschermers, meegeeft. Een gebroken elleboog is echt nog veel onprettiger dan je nu denkt, kunnen we je vertellen.

7. Rugtas

Een rugtas zorgt ervoor dat de jongen zijn schoolspullen, lunchpakket en andere benodigdheden gemakkelijk kan meenemen naar school. Bovendien kan hij de rugtas ook gebruiken voor uitstapjes, sportactiviteiten of logeerpartijen bij vrienden of familie. Gezien het inmiddels alweer een tijdje geleden is dat hij een nieuwe heeft gekregen en deze eruit ziet alsof het is oerreden door een auto, is het wel een keer tijd voor een nieuwe. Kies wat ons betreft voor een redelijk neutrale tas, omdat dat het meest ‘duurzaam’ is. De kans dat hij volgend jaar een Star Wars tas niet meer leuk vindt, is groter dan als de tas ‘gewoon’ blauw was geweest. In plaats van te investeren in het merk waar je voor betaalt, kan je juist investeren in de kwaliteit van de tas. Een echte win-winsituatie, dus.

8. Draadloze speaker

Met een draadloze speaker kan hij zijn favoriete nummers afspelen vanaf zijn smartphone, tablet of ander draadloos apparaat zonder gedoe met kabels. Hij kan de speaker gebruiken tijdens het spelen van games, tijdens het hangen met vrienden of tijdens het chillen in zijn kamer. Het is dus een cool en praktisch cadeau waar hij zeker van zal genieten. Vaak zijn de duurdere speakers ook degene met de betere kwaliteit. Afhankelijk van je budget kan je overwegen om voor een wat betere speaker te gaan, al is de technologie inmiddels al zover ontwikkelt dat je met de goedkopere ook vast goed uitkomt. Nou ja, het is een leuk cadeau voor de jongen waar hij waarschijnlijk nog jarenlang plezier van zal hebben.

9. Leesboeken

Harry Potter, De Grijze Jager of Het leven van een Loser… Het zijn allemaal voorbeelden van boeken die een jongen van 11 mogelijk aanspreken. Bij een jongen van 11 is het eigenlijk niets minder dan het proberen van het verhogen van zijn intrinsieke motivatie. Te proberen dat hij uit zichzelf wil lezen, in plaats van dat het een verplichting is. Op school zal hij genoeg worden aangemoedigd, maar soms is dat niet genoeg. Lang niet alle scholen bieden de boeken aan die hij graag wil lezen, waardoor het een opgave wordt. Thuis kan je meer hetgeen hanteren van: het maakt niet wát hij leest, áls hij maar leest. Gewoon beginnen met kleine stapjes, dan zal het je verbazen waar hij mogelijk over een jaar al staat. (Een stuk verder dan jij nu denkt, hopelijk.) Overigens zijn er genoeg jongens die niet willen lezen en dat ook nooit voor hun plezier zullen doen, maar dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

10. Bordspellen

Bordspellen zijn een fantastische manier om quality time door te brengen met vrienden en familie. Voor een jongen van 11 jaar oud zijn er tal van leuke en uitdagende bordspellen beschikbaar die zijn intellectuele vaardigheden en sociale interactie stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers zoals Monopoly, Stratego, Risk of Catan, die strategisch denken en planning bevorderen. Voor meer avontuurlijke spelers kunnen spellen zoals Ticket to Ride of Carcassonne interessant zijn, waarbij spelers routes moeten plannen en bouwen om te winnen. Dit cadeau is wederom weer redelijk specifiek, maar als de jongen een familiemens is, kan je hem hier al snel voor porren. Het is echt leuk om te doen, hoor!


Cadeaus voor een budget tot €25,00

Een wat kleinere portemonnee? Kijk gerust even tussen onderstaande cadeaus, welke maximaal €25,00 kosten.

1. Boek over sterren en de ruimte

Het universum met “100 Verbazingwekkende Ruimtefeiten” is een geweldig cadeau voor een nieuwsgierige 11-jarige jongen. Dit boek onthult fascinerende informatie over de kosmos, van de oerknal tot maanmissies en verre planeten. Met antwoorden op vragen over Mars-reizen, Saturnus’ ringen en spaghettificatie, stimuleert het boek zijn nieuwsgierigheid en leert het hem over de mysteries van de ruimte. Perfect voor jonge geesten die gefascineerd zijn door wetenschap en sterrenkunde. Laat hem stralen met kennis terwijl hij vrienden en familie verbaast met zijn inzichten over het heelal. Een inspirerend en leerzaam geschenk voor een toekomstige ruimteverkenner.

2. LEGO model bouw set John Deere

Voor jonge tractor liefhebbers jaar is de LEGO® Technic John Deere bouwset een geweldig cadeau. Deze tractor en aanhanger zijn in samenwerking met John Deere ontwikkeld en zitten boordevol realistische functies. De LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zorgen voor een uitdagend en educatief bouwproject. Het perfecte cadeau voor avontuurlijke jonge bouwers!

3. Een echte voetbal

De Adidas Tiro Club voetbal in wit en zwart is het perfecte cadeau voor een 11-jarige jongen die van voetbal houdt. Met een duurzaam materiaal van thermoplastisch polyurethaan, machinaal gestikte naden en een butyl binnenbal die lucht goed vasthoudt, is deze bal ideaal voor zowel vrijetijdsspelletjes als trainingsessies. De klassieke kleuren en het vertrouwde Adidas-ontwerp maken het een geweldige keuze voor jonge voetballers die willen genieten van urenlang plezier op het veld. Geef een cadeau dat actief spel en sportiviteit bevordert, perfect afgestemd op de passie van de jarige job.

Cadeaus voor een budget van €25,00 – €50,00

4. LEGO Minecraft De skeletkerker

Ontdek de magie van LEGO Minecraft met De Skeletkerker (21189). Een geweldig cadeau voor 11-jarige jongens die dol zijn op zowel bouwen als avontuur. Deze set biedt urenlang speelplezier met diverse grotten, dappere grotverkenner en 3 skeletfiguren. De jonge avonturier kan spannende verhalen creëren terwijl hij skeletten bestrijdt met kruisbogen en rotsblokken laat vallen op vijandige mobs. Met realistische biomen zoals druipsteengrotten en weelderig begroeide grotten komt de Minecraft-wereld tot leven. Met 364 onderdelen stimuleert dit creatieve cadeau de verbeelding van kinderen en biedt het een unieke offline draai aan de geliefde game.

5. Gaming headset

Upgrade de game-ervaring met de Strex gaming koptelefoon. Met 7.1 surround sound, noise cancelling en ergonomisch ontwerp, is deze headset een must-have voor elke gamer. Dankzij helder geluid en krachtige audio drivers wordt elke game, zoals Minecraft, Call of Duty of Fortnite, realistischer. Het comfortabele ontwerp met ademende oorkussens en verstelbare band zorgt voor urenlang speelplezier. De headset is geschikt voor diverse gameconsoles en heeft een stoer design met ledverlichting. De ingebouwde microfoon en ruisonderdrukking maken communicatie eenvoudig. Met deze headset haalt de jonge gamer het beste uit elke game.

6. Nerf blaster

Deze blaster biedt veelzijdigheid met een bevestigbaar vizier en een loop, waardoor je diverse schietstijlen voor NERF-spellen kunt creëren. Met de hoofdblaster schiet je snel en nauwkeurig, terwijl het vizier en de loop je precisie vergroten voor afstandsdoelen. De draaiende trommel houdt 8 darts vast, en de ingebouwde dartopslag zorgt voor snelle herlading. Inclusief 16 officiële NERF Elite-darts voor urenlang actievol speelplezier. Met 3 tactische rails voor toevoeging van NERF-accessoires. Geen batterijen nodig. Een geweldig cadeau dat avontuur en strategie combineert.

7. Tony Hawk skateboard

Als je het ons vraagt is dit de nummer 1 keuze onder de Tony Hawk-modellen – de 540 serie skateboard. Dit complete skateboard is ontworpen voor serieuze skatesessies en brengt je naar het niveau van professionele skaters. Het 7-laags hard esdoorn deck zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, waardoor trucs zoals ollies en lazer flips moeiteloos uitgevoerd kunnen worden. Met een decklengte van 78 cm en een breedte van 19,7 cm, plus 54 mm polyurethaan wielen en ABEC 5 lagers, is dit skateboard klaar voor actie. Geef de ultieme skate-ervaring cadeau aan een 11-jarige skateliefhebber, en help zijn skills naar een hoger niveau te tillen.

8. Boogschiet set

Het perfecte cadeau voor deze leeftijd is de Fiber Bow Pro pijl en boog. Met de Fiber Bow Pro ervaar je het gevoel van een echte boog terwijl je pijlen afschiet. Met drie meegeleverde pijlen kun je oefenen en uitdagingen aangaan met vrienden. Pas het spannen van het touw aan voor verschillende schietafstanden tot wel 30 meter. Deze boog is eenvoudig in elkaar te zetten, draagbaar en veilig dankzij de foam punten van de pijlen. Ontwikkel je schietvaardigheden op een veilige manier en geniet van eindeloos speelplezier, waar je ook bent!

9. Scheikunde experiment set

Ontdek de wereld van chemie met de Buki Scheikunde set! Deze complete box bevat 150 veilige experimenten die je kunt uitvoeren zonder gevaarlijke chemicaliën. Gebruik alledaagse keukeningrediënten en word een creatieve laborant. De set biedt stapsgewijze illustraties voor elk experiment, waardoor je begeleiding hebt bij elke stap. Maak je eigen zeep, yoghurt, kaas, en meer. Groei kristallen, maak onzichtbare inkt, ontdek de mysteries van chemische reacties en nog veel meer.

10. Pokémon verzamel map

Is de jarige job een gepassioneerde Pokémon kaartenverzamelaar met een overvloed aan zeldzame vondsten? Bescherm en organiseer zijn verzameling met de Questmate Verzamelmap. Deze hoogwaardige kunststof map biedt ruimte aan maar liefst 360 kaarten en beschermt ze tegen vloeistoffen, vuil en verkleuring. Of hij nu een fervent verzamelaar, handelaar of hobbyist bent, deze map met 3 sideload card sleeves is de ultieme keuze. Dankzij de waterafstotende eigenschap en handige zijvakken is zijn kostbare collectie veilig en overzichtelijk. Investeer in de waarde en welzijn van de kaarten met deze duurzame, luxe verzamelmap.

11. Magnetisch dartbord

Eindeloos plezier en precisie met het KOTO Exact 590 Elektronisch magnetisch Dartbord. Dit geavanceerde dartbord combineert elektronica en magnetische technologie voor een veilige en nauwkeurige dartservaring. Geniet van het gemak van automatische scoreberekening en meerdere spelvarianten. Het magnetische oppervlak houdt de darts stevig op hun plaats, waardoor schade aan muren wordt voorkomen. Ideaal voor zowel beginners als ervaren spelers. Upgrade je dartspel met dit innovatieve en duurzame dartbord. Perfect als cadeau voor dartliefhebbers.

12. Stunt step

De ultieme blauwe step voor spannende racetochten! Deze opvouwbare step is je ideale reisgenoot – perfect voor vakanties en bezoekjes aan opa en oma. Met het unieke blauwe design, zelfs op de wieltjes, maak je een statement. Het anti-sliplaag op het deck biedt extra grip voor veilig stepplezier. Gemaakt van robuust verchroomd staal en uitgerust met een voetrem op het achterwiel voor eenvoudig remmen. Verstelbaar stuur en geschikt voor maximaal 100 kg. De MGP VX8 Pro staat garant voor kwaliteit. Maak de jarige job gelukkig met deze geweldige Move step.

13. Modelbouwpakket

Verken de wereld van techniek en creatie met de Hydraulische Cyborg Hand bouwset! Met meer dan 200 onderdelen en hydraulische cilinders die met water gevuld worden, creëer je een mechanische hand die menselijke bewegingen simuleert zonder elektriciteit. Pas vingergewrichten aan voor grijpen en loslaten. Met 3 configuraties (links, rechts, klauwachtig) en een educatieve handleiding, leer je over hydrauliek, pneumatiek en robotica. Deze DIY-kit bevordert fijne motoriek, technische kennis en verbeelding bij kinderen vanaf 10 jaar. De Cyborg Hand is bekroond met de 2021 STEM “TOTY”.

14. Glow in the dark voetbal

Ervaar voetballen op een nieuwe manier met de BRIGHT Lichtgevende Voetbal! Deze reflecterende, holografische bal straalt overdag en gloeit ’s nachts. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, en beschikbaar in diverse kleuren. Met zijn unieke holografische leer biedt deze bal een boeiende speelervaring. Of het nu op het veld of in de achtertuin is, deze bal maakt elk spel nog leuker. Perfect voor dag en nacht plezier.

Cadeaus voor een budget van €50,00 – €100

15. Drone voor beginners

De spanning van het vliegen met de Digital Nativez drone, is een ideaal cadeau voor een avontuurlijke 11-jarige jongen. Deze gebruiksvriendelijke drone met dubbele 4K ultra HD camera’s biedt eindeloos plezier. Bestuur hem met gemak via afstandsbediening of smartphone (iOS/Android). De drone beschikt over unieke eigenschappen, zoals 360 graden trucjes, stabiele zweefmodus en automatische terugkeer. Met real-time beelden op je smartphone en een vliegbereik tot 200 meter, biedt deze drone een geweldige ervaring.

16. Bestuurbare stunt auto

De Hyper Stunt Car van Chéroy is het perfecte cadeau voor een energieke 11-jarige jongen. Deze RC-auto staat voor actie, snelheid en veelzijdigheid. Met zijn rubberen wielen trotseert hij alle terreinen en voert de coolste trucs uit, zoals 360 graden spins en razendsnelle bochten. Van platte racer tot hoge off-roader, de transformaties zijn verbluffend. De intelligentie van de besturing, inclusief Gravity Sensor Watch Control en Gesture Somatosensory Control, maken het rijden futuristisch. Met V8 geluid, muziektracks en verlichting voor extra flair is dit een unieke ervaring. Geschikt voor binnen en buiten, stimuleert deze RC-auto creatief spel en bevordert het ontdekken.

17. Mini-telescoop voor sterrenkijken

Bekijk de wonderen van het heelal met de National Geographic Lenzentelescoop – 50/360. Deze compacte telescoop, inclusief opvouwbaar statief, biedt de ideale introductie tot sterrenkijken. Met gecoate lenzen voor heldere beelden en een brandpuntafstand van 360 mm, is hij geschikt voor maan- en planeetwaarnemingen. De meegeleverde sterrenkaarten en zenitprisma vergroten het ontdekplezier. Dankzij het lichte gewicht en aluminium statief is hij ook onderweg te gebruiken. Ideaal voor beginners en kinderen die gefascineerd zijn door het universum. Geef een cadeau dat nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang stimuleert.

18. Mario party Nintendo switch game

Beleef ongeëvenaarde feestelijke avonturen met Mario Party Superstars voor de Nintendo Switch. Dit meeslepende spel biedt een sterrencollectie van klassieke Mario Party-borden en meer dan 100 minigames uit de iconische serie. Herbeleef de Nintendo 64-tijd met vijf unieke borden, zoals Peach’s verjaardagstaart en Ruimtestation, waar strategie en chaos samenkomen. Zowel lokaal als online kun je samen plezier beleven, terwijl je stickers gebruikt om interactie met medespelers te hebben. Versterk je verzameling met deze tijdloze partygame en verover de digitale wereld met vrienden van over de hele wereld. Bestel nu en dompel je onder in Mario Party Superstars

Cadeaus voor een budget vanaf €100,-

19. Smartwatch voor kinderen

Qlokkie-horloges bieden niet alleen gemoedsrust voor ouders, maar ook is het een stoere gadget voor kinderen. Deze horloges maken gebruik van 4G voor snelle GPS-tracking en realtime gegevens via de app. Met Whatsapp, spraak- en videobellen blijf je altijd in contact. Het waterdichte ontwerp maakt buiten spelen zorgeloos. De gratis Nederlandse app heeft geen reclames. Het horloge is uitgerust met een ‘electronic fence’ en SOS-knop voor veiligheid. Wereldwijde dekking via het unieke 4G-netwerk. Inclusief simkaart met tegoed. Voor kinderen die graag op avontuur gaan en ouders die gerust willen zijn, biedt Qlokkie het beste van beide werelden.

20. Nintendo Switch Console – Blauw / Rood

Nintendo Switch Rood / Blauw (Neon) model met verbeterde accuduur – een prachtig cadeau voor een uitzondering met wat meer budget. De Switch biedt de vrijheid om games thuis en onderweg te spelen, met dezelfde game-ervaring in beide situaties. Met de vernieuwde accuduur kun je langere sessies genieten. De set bevat de console, Joy-Con controllers, Dock, Grip, polsbandjes, stroom- en HDMI-kabel.