In een vlaag van onbevangenheid, in combinatie met een mix van verwondering en nieuwsgierigheid, staat een 12-jarig meisje op de drempel van ontdekking en groei. Haar perspectief staat op haar 12e verjaardag nog niet daar, maar wel bij een heel aantal cadeautjes. Cadeautjes waar waarschijnlijk zij wel een idee over heeft, maar die jij (nog) niet echt geschikt vindt. Vandaar, bij deze een blog met de leukste cadeaus voor een meisje van 12 jaar en nog veel meer relevante informatie.

Direct naar de leukste cadeaus? Klik dan hier

Ontwikkelingsfase van een 12-jarig meisje

Wie denkt dat kinderen ‘saai’ zijn, has to think again. Neem bijvoorbeeld een meisje dat aan het begin van haar tienerjaren staat. Terwijl ze haar eigen identiteit begint te vormen, blijft steun van familie en vrienden van onschatbare waarde. Ze is op zoek naar antwoorden op vragen over zichzelf én de wereld om haar heen. Een verkenningstocht naar begrip en kennis blijkt een hele reis vol ontwikkelingen.

Want dat die ontwikkelingen er zijn, dat is zeker. Ze maakt enorme veranderingen mee op cognitief, sociaal-emotioneel en fysiek vlak. Er komt ontzettend veel kennis op haar af, dat ze met enige moeite probeert te verwerken. Dit omvat kennis die haar op school wordt aangereikt, maar ook kennis die ze zelf opzoekt en nieuwsgierig naar is geraakt. Verder zijn zaken waar ze vroeger niet moeilijk over deed, nu ineens erg ongemakkelijk. Overigens niet meer dan begrijpelijk, gezien ze bijvoorbeeld fysiek ook enorme veranderingen ondergaat. Een meisje van 12 zit hoogstwaarschijnlijk midden in haar puberteit. Borsten groeien, haar groeit op plekken waar dat het eerst niet deed en misschien is ze al wel voor het eerst ongesteld geworden.

Je kan je wel voorstellen dat met die puberteit ook een hoop hormonen vrij komen. De regulatie verloopt nog niet helemaal gestructureerd, waardoor hevige schommelingen in emotie, humeur en stemming zeer aanwezig zijn. Ze is hierdoor niet geheel verrassend ook vrij beïnvloedbaar. Waar eerder nog klonk ‘dat mag niet van mama’, klinkt nu ‘maar vriendinnetje x mag dat ook’. De liefde voor de ouders is nog steeds ontzettend sterk (kijk maar eens wat er op vaderdag wordt verzorgd), maar de mening van vrienden voert toch wel de boventoon in gesprekken. Kortom: een meisje van 12-jaar staat aan het begin van een lange weg, die leidt tot de vorming van haar eigen identiteit.

Dont’s (type cadeaus dat je niet voor een 12-jarig meisje wil kopen)

Met bovenstaande informatie in gedachte, ben je wellicht al op een aantal cadeau ideeën gekomen. Natuurlijk zijn we hier enthousiast voor, maar let je wel op wat je precies koopt? Er is een aantal cadeaus dat je liever niet voor een meisje van 12 wil kopen. Denk bijvoorbeeld aan een boek/ film waar tieners van (ongeveer) haar leeftijd het perfect leven lijden. Een meisje van deze leeftijd is al zo onzeker en gaat zich spiegelen aan iets onrealistisch. Daarentegen kan je beter kiezen voor bijvoorbeeld een tijdschrift, waar wordt ingezet op body positivity en een realistische weergave van veranderingen in de puberteit. 

Wat is een geschikt budget voor deze leeftijd?

Waar de ene een paar honderd euro ‘normaal’ vindt voor een verjaardagscadeau, is de ander al blij met iemands aanwezigheid. Lees hier een gemiddeld budget voor een cadeau van een meisje van 12.

 • Ouders: €50,00 tot …
  Doorgaans wordt er minimaal wel vijftig euro aan een cadeau besteed. Als dit niet in jouw budget past, don’t worry, er zijn talloze andere, goedkopere cadeautjes. 
 • Directe familieleden (ooms, tantes, opa & oma): €20,00 tot €50,00
  Inventariseer de cadeautjes van andere familieleden en vraag het meisje naar haar verlanglijstje. 
 • Buren/ kennissen: €10,00
  Stop ‘m in een envelop en het meisje zal meer dan gelukkig zijn. Tien euro is niet veel, maar voor een meisje van 12 echt een bedrag om mee te spekken. Een klein cadeautje voor hetzelfde geld is ook leuk!
 • Vriendinnetjes: €5,00
  Combineer het tot een groter cadeau (bijvoorbeeld haar favoriete mascara) of bedenk zelf wat origineels.

Verdere tips 

We willen voorafgaand aan onze geselecteerde lijst met cadeautjes, graag nog een aantal verder tips geven voor een cadeau voor een meisje van 12. Allereerst: interesseer je in onder andere de trends en hypes. Hoewel je het zelf misschien ‘nutteloos’ vindt dat ze maar korte tijd plezier van het cadeau gaat hebben, kan je haar niet blijer krijgen. Anders dan een fysiek cadeau, vindt het meisje het ongetwijfeld ook leuk om iets te gaan doen. Bijvoorbeeld: het laten zetten van gelnagels of een avondje uiteten. En als laatste: luister naar de meid. Verdiep je in haar interesses, laat zien dat je weet waar haar voorkeuren naar uitgaan en geniet van haar aanwezigheid.

1. Make-up

Hoewel je, als je naar het meisje kijkt, waarschijnlijk denkt aan een ‘dertien in een dozijn’-uiterlijk, zal het meisje ook een identiteitscrisis doorgaan. Rond deze leeftijd is het bijvoorbeeld steeds normaler om make-up te dragen. Om ervoor te zorgen dat ze er niet als een oempaloempa uitziet, wil je dat ze hierbij make-up gebruikt van hoge kwaliteit. Gezien ze dat zelf nog niet kan betalen van haar zakgeld, is het misschien een idee om dat te geven aan haar als verjaardagscadeau. Het is dan wel zo leuk dat ze hier zelf wat over te zeggen heeft, dus ga lekker samen op zoek, zouden we zeggen. Wil ze liever een foundation of zal een goede mascara haar meer zelfvertrouwen geven? Ons geselecteerde overzicht laat een scala aan soorten make-up zien, dus doe daar vooral je voordeel mee.

2. Ringlight

Is er geen goed licht nodig voor het aanbrengen van de bovenstaande make-up, dan is er wel goed licht nodig voor het opnemen van de talloze TikTok-filmpjes. Don’t ask us why, maar schijnbaar is het op die leeftijd heel erg leuk om jezelf te filmen en dat dan terug te zien. Een filmpje dat je vervolgens plaatst op sociale media, in de hoop dat je ✨viral✨ gaat. Ach, wij zijn er misschien alweer wat te oud voor, maar reken maar dat je twaalfjarige wel raad weet met een cadeau als deze. And who are we to blame her? Als ze er zo erg van geniet, dan is het toch alleen maar leuk om dit soort dingen aan te moedigen?

3. Knutselen

Wat is het toch een heerlijk aanzicht om die fijne vingertjes te zien frummelen met knutselmateriaal. De mooiste creaties worden binnen mum van tijd in elkaar gezet. Wanneer je zegt dat het erg mooi is wat ze heeft gemaakt, zal je waarschijnlijk een ontkenning of zuinig glimlachje terugkrijgen. Dat is toch de allerfijnste reactie in de wereld? Een meisje van twaalf is eigenlijk nog zó jong en kwetsbaar. In zo’n geval is het fantastisch om nog eventjes een boost aan haar zelfvertrouwen te geven. Want echt, het lijkt misschien alsof ze niet luistert of dat het haar helemaal niet interesseert, maar het doet meer dan je denkt. Je geeft haar een boost, zorgt dat dat vlammetje in haar blijft branden en stimuleert dat ze haar leven lang blijft werken om haar dromen te behalen. Althans, we hopen dat je dat daarmee bewerkstelligt, natuurlijk.

4. Bureaulamp

Ja, keuzes maken zal over het algemeen niet iets zijn waar de meid van 12 om staat te springen. Sterker nog, je zal vaker dan ooit ‘kies jij maar’ om je oren krijgen geslingerd. En als er dan wel wordt gekozen, dan is het vaak niet de meest verantwoorde keuze die er wordt gemaakt. Niet erg, maar dat brengt wel consequenties met zich mee. Een voorbeeld daarvan is dat deze grote meid was vergeten dat ze nog huiswerk had. Dat ze na school lekker was gaan chillen, maar zich nu realiseerde dat ze, na het avondeten, in het donker, eigenlijk nog het een en ander aan werk moet verzetten. Gelukkig is daar de nieuwe bureaulamp die ervoor zorgt dat ze in alle rust nog steeds haar werk kan voltooien. Misschien zijn de oogjes al wat vermoeider, maar de schoolresultaten blijven optimaal.

5. Powerbank

Kijk, we kunnen er omheen draaien, we kunnen het ook niet doen. Anyway, de kans is zeker aanwezig dat meisje lief elke dag naar huis komt met een lege telefoon. Niet omdat ze deze ’s ochtends niet heeft opgeladen, nee, puur en alleen omdat de telefoon aan haar hand zit gekluisterd. In pauze’s wordt ermee gespeeld, tijdens de les wordt ermee gewerkt. Alles, vooral het filmen en kijken van filmpjes, kost veel energie. Geen wonder dat het telefoontje aan de einde van de dag dan leeg is. Om te voorkomen dat ze op de terugweg van school, sport of een vriendinnetje niet onbereikbaar is, kan je haar een powerbank geven. Vandaag de dag zijn er talloze powerbanks met de leukste printjes etcetera, dus dat moet in principe geen probleem opleveren qua design. En ja, misschien is die saaie grijze wel van betere kwaliteit, maar een cadeautje moet ook leuk blijven.

6. Zoutlamp

Het zachte, warme licht van de lamp zal een gezellige sfeer creëren. Laat het meisje van 12 de lamp bijvoorbeeld op haar slaapkamer zetten en ze zal zich wanen in een oase van rust. Er wordt van dit soort lampen door enkelen beweert dat het de luchtkwaliteit verbetert en een gevoel van rust en sereniteit met zich mee brengt. Al met al een perfect cadeau voor een meisje wat ongetwijfeld wat in de knoop zit met haar gevoelens en af en toe niet weet waar ze het vandaan moet halen. Misschien geloof je er zelf niet in, maar daar gaat het ook niet om. Het is vaak alleen al het idee van zoiets dat het meisje kan worden gegeven, waardoor ze zich veilig voelt. Met andere woorden: gewoon aanschaffen en als het een positief effect heeft op haar gemoedstoestand, is dat mooi meegenomen.

7. Bluetooth speaker

Och, wat is het toch heerlijk dat het meisje van 12 nog steeds zo vrij en onbevangen is. Als niemand kijkt, of als ze denkt dat niemand kijkt, springt ze lekker in het rond hoe ze dat nog deed toen ze vijf jaar jonger was. Hoe fijn is het dat je haar die ‘geheime’ momenten gunt, door middel van de aanschaf van een bluetooth speaker. Het kleine boxje zorgt dat ze naar haar favoriete artiest kan luisteren met goede kwaliteit. Nodigt ze haar vriendinnetjes uit, dan heb je een mooie manier om een mini concert of festival-achtige sfeer na te bootsen. Tegenwoordig zijn boxjes met degelijke kwaliteit niet eens zo duur meer, dus ook voor degene met een wat kleiner budget is dit een optie. Kies er eentje uit in een leuke kleur en laat haar lekker genieten, zouden we zeggen!

8. Manicure- en pedicureset

Uiterlijk is belangrijk en al helemaal voor een meisje van 12 jaar. Het is meer dan ooit belangrijk wat anderen van haar vinden. Een verzorgd uiterlijk is op z’n minst iets waar moeite aan wordt besteed. Een onderdeel van dat uiterlijk zijn de nagels. Gezien het voor een meisje van 12 nog echt onbetaalbaar is om eigen nagels te laten lakken en te verzorgen bij een salon (en dat laatste waarschijnlijk ook niet echt nodig is), kan je haar omweg helpen met een manicure- en pedicureset. De meest ‘simpele’ bestaan uit een schaartje, knippertje, vijl en pincet. De meer uitgebreide (en duurdere) zijn elektrisch en zijn echt meer om alleen te vijlen. Maar, zo krijg je wel op een veilig manier de acryl van je nagels af, om maar een voorbeeld te noemen. Ach, kijk maar even in onze ideeën hieronder.

9. Krulborstel

Een meisje met krullen wil graag stijl haar en een meisje met stijl haar wil juist krullen. Don’t ask us why, maar dat is gewoon zo. Het is geen geheim dat een krultang absoluut niet best is voor je haar. Al helemaal als je geen heat protector gebruikt, zullen de mooie lange lokken op den duur afbreken. Vandaar dat we hier, voor alle meiden die graag krullen willen maken, een krulborstel als idee aan je presenteren. Een krulborstel werkt op hete lucht en dat zorgt ervoor dat het haar op den duur minder snel beschadigd. Het effect wat je ermee creëert ten opzichte van een krultang zal wel verschillen, maar ook daar is over het algemeen nog goed mee te werken. Nouja, de meid van 12 weet het misschien nog wel beter dan jijzelf, haha!

10. Stijlborstel

We kunnen degene die graag stijl haar zouden willen hebben natuurlijk niet zonder iets achterlaten. Met andere woorden, waar we net degene met niet-krullend haar hielpen, doen we het nu voor degene met anti-stijl haar. Voor een stijlborstel geldt hetzelfde principe als hetgeen met de krultang/ krulborstel, waar we het net over hadden. Hoeveel geld je eraan wil besteden is aan jou, maar bij dit soort dingen is het wel vaak dat hoe duurder het apparaat is, hoe beter de kwaliteit is. Wat ook altijd helpt is om even de reviews door te lezen. Nederlanders zijn duidelijker en eerlijker dan je denkt, dus in principe zou dat een redelijk duidelijk beeld om moeten leveren. Genuanceerd is dat beeld dan weer niet, maar goed, zo kan je eeuwig door blijven gaan met dat soort dingen. Weet waar je aan begint!


Cadeaus voor een budget van €1,00 – €25,00

1. Bath bombs

Deze hoogwaardige ballen bieden een heerlijke, rustgevende ervaring met natuurlijke etherische oliën. De 100g regenboog bruisballen hydrateren en kalmeren de huid, voor die welverdiende rust. Geschikt voor elk huidtype door 100% natuurlijke ingrediënten. Elke bal is dubbel zo groot (100g) als normaal. BathQueen’s set van 12 bruisballen, in geuren zoals Roos, Lavendel en Kokosnoot, wekt een ware spa-ervaring op. Gun jezelf of anderen pure ontspanning met deze 1200g set. Verzorg jezelf of de jarige met de rijke aroma’s en zachtheid van deze bruisballen.

2. Make up geschenk set

Deze hoogwaardige ballen bieden een heerlijke, rustgevende ervaring met natuurlijke etherische oliën. De 100g regenboog bruisballen hydrateren en kalmeren de huid, voor die welverdiende rust. Geschikt voor elk huidtype door 100% natuurlijke ingrediënten. Elke bal is dubbel zo groot (100g) als normaal. BathQueen’s set van 12 bruisballen, in geuren zoals Roos, Lavendel en Kokosnoot, wekt een ware spa-ervaring op. Gun jezelf of anderen pure ontspanning met deze 1200g set. Verzorg jezelf of de jarige met de rijke aroma’s en zachtheid van deze bruisballen.

3. Acryl tekenset

Deze waterproof, sneldrogende stiften zijn ideaal voor gedetailleerd werk dankzij de fijne punt van 0,7 mm. Gemakkelijk in gebruik en drogen niet uit, geschikt voor binnen en buiten, perfect voor bijvoorbeeld Happy Stones. Volg eenvoudige stappen voor unieke resultaten op diverse ondergronden zoals steen, canvas, metaal, glas, keramiek, hout en plastic. Een uniek cadeau dat zowel plezier als inspiratie brengt.

4. Bureau lamp

Voeg een vleugje speelsheid toe aan de kamer met de Sasha lamp! Deze charmante tafel- of bedlamp met schattige oortjes brengt een klassiek design tot leven. Ideaal voor bureau- of bedverlichting. Met een vermogen van 25 Watt en een E14 fitting creëert de Sasha een zacht en gezellig licht. Afmetingen van 18 x 12,5 x 30 cm maken het een perfecte aanvulling op elke ruimte. Geef een betoverende sfeer met deze Sasha lamp, een geweldig cadeau-idee!

5. Ringlight

Maak social-media foto’s en video’s onvergetelijk met de Studio ME Multicolor Ringlamp! Met je smartphone en deze lamp creëer je prachtige beelden die opvallen. Kies uit 100 kleuren en bepaal de perfecte helderheid en warmte. Voor make-up tutorials, vlogs, livestreams, selfies – elke opname wordt geweldig. Het stevige statief past binnen of buiten (40 cm) en de Bluetooth-afstandsbediening zorgt voor moeiteloos opnemen op afstand. De ringlamp is USB-gevoed en draagbaar voor eindeloos creëren. Grijp de aandacht met de Studio ME Multicolor Ringlamp!

Cadeaus voor een budget van €25,00 – €50,00

6. DIY-sieraden set

Maak social-media foto’s en video’s onvergetelijk met de Studio ME Multicolor Ringlamp! Met je smartphone en deze lamp creëer je prachtige beelden die opvallen. Kies uit 100 kleuren en bepaal de perfecte helderheid en warmte. Voor make-up tutorials, vlogs, livestreams, selfies – elke opname wordt geweldig. Het stevige statief past binnen of buiten (40 cm) en de Bluetooth-afstandsbediening zorgt voor moeiteloos opnemen op afstand. De ringlamp is USB-gevoed en draagbaar voor eindeloos creëren. Grijp de aandacht met de Studio ME Multicolor Ringlamp!

7. Powerbank

Met de iMoshion® Powerbank hoef je nooit meer te vrezen voor een lege telefoon of tablet! Deze krachtige powerbank met een indrukwekkende batterijcapaciteit van 20.000 mAh zorgt ervoor dat je jouw smartphone tot wel 4 tot 6 keer volledig kunt opladen. Met 3 USB-poorten en een snellaadfunctie kun je tot 3 apparaten tegelijkertijd opladen. De compacte en lichte vormgeving, samen met de meegeleverde oplaadkabel, maakt het perfect voor onderweg. De iMoshion® Powerbank is een must-have accessoire voor iedereen die veel gebruikmaakt van mobiele apparaten.

8. Zoutlamp

Handgemaakt van 100% Himalayazout biedt deze lamp warm, rustgevend licht en talloze gezondheidsvoordelen. Geniet van gezuiverde lucht, ontspanning, betere slaap en stemming, allemaal dankzij de unieke negatieve ionen. Met een dimmer voor elke sfeer, inclusief een E-book over Himalayazout. Deze zoutlamp verbetert energiebalans, zuivert lucht en vermindert stress. Perfect als nachtlamp of decor. De complete set bevat 1x 100% Himalaya zoutlamp (2-3 kg), 1x 15W E14 gloeilamp, 1x dimbaar lichtsnoer en toegang tot het Nederlandstalige E-book. Geef dit betekenisvolle cadeau aan jezelf of anderen voor een positieve sfeer en welzijn.

9. Gezichtsborstel

Op 12 jarige leeftijd ga je wellicht al wat experimenteren met make up. Het goed reinigen van de huid is dan erg belangrijk. Ervaar een frisse en stralende huid met deze gezichtsborstel. Deze elektrische gezichtsborstel is geschikt voor elk huidtype dankzij de 4 versnellingsstanden en 3 verwisselbare borstels. Met sonische vibratietechnologie tot 12.000 trillingen per minuut reinigt het je huid diepgaand en verbetert de bloedcirculatie. Het dikke siliconen materiaal biedt zachte reiniging zonder irritatie. Het multifunctionele design omvat reinigen, masseren en productaanbreng. Waterbestendig en oplaadbaar via USB, ideaal voor gebruik onder de douche.

10. Ukulele

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze ukelele biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met een zuiver geluid en hoogwaardige materialen zoals zebrahout en nylon snaren, is dit instrument ideaal voor avonturen bij het kampvuur of op zonnige dagen. De Waimea ukelele is uitgerust met fretten en navigatiestippen om snel akkoorden te wisselen. De kop heeft nauwkeurige stemknoppen voor langdurige helderheid.

11. Koptelefoon

Ervaar een meeslepend geluid met gebalanceerde tonen en ultiem comfort. De 50 mm luidsprekerunit en neodymiummagneten zorgen voor hifi-geluid met diepe bassen, heldere zang en scherpe hoge tonen, aangevuld met ruisonderdrukking. De gewatteerde oorkussens en verstelbare hoofdband bieden perfecte pasvorm en geluidsisolatie. Met een 3 meter lange kabel en zowel 3.5 mm als 6.3 mm pluggen, biedt deze hoofdtelefoon flexibiliteit. Enkelzijdige monitoring en lange luistersessies zijn vermoeidheidsvrij. Compatibel met diverse apparaten, biedt de site ultieme geluidskwaliteit, duurzaamheid en comfort.

12. Sieradenstandaard

Deze charmante sieradenstandaard biedt klassieke uitstraling en praktisch gebruik. Met horizontale haken voor ringen en armbanden en een schattig schaaltje voor oorbellen en accessoires. Handgemaakt en van goede kwaliteit, past hij in elke kamerstijl. Het 3-laagse ontwerp met metalen houders en houten bodem organiseert sieraden efficiënt. Speciale haken voor oorbellen, een stevige boom voor armbanden en een horizontale stang voor kettingen maken het geheel veelzijdig. 360 graden draaibaar, het houdt sieraden overzichtelijk en beschermt ze. Voeg stijl en functionaliteit toe aan je ruimte met deze Confibel sieradenorganizer.

13. Zelf geurkaarsen maken set

Op zoek naar het perfecte cadeau? Onze DIY geurkaarsenset is ideaal voor zowel beginners als liefhebbers van knutselen. De set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen kaarsen te maken, verpakt in een prachtige geschenkdoos. Met 7 geuroliën, kleurblokken en zelfs gedroogde bloemen zoals lavendel en rozenknoppen, kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. De eenvoudig te volgen instructies zorgen voor een plezierige ervaring voor het hele gezin. Het is meer dan een gewoon cadeau, het biedt een unieke doe-het-zelf ervaring. Perfect voor verjaardagen, Kerstmis of gewoon om iemand te bedanken. Ontdek de vreugde van het kaarsen maken!

14. Manicure en Pedicure set

Ervaar de luxe van een professionele nagelsalon in het comfort van je eigen huis met de Beeperfect® Mani- en Pedicureset! Deze hoogwaardige set, met een krachtige elektrische nagelvijl instelbaar van 500 tot 20.000RPM, is perfect voor alle (kunst)nagels en zelfs voor het verwijderen van hardnekkig eelt. Met 11 bijgevoegde bitjes, 60 schuurrolletjes en 4 extra accessoires, is elke nagelbehandeling binnen handbereik. Het ergonomische design, gemaakt van premium aluminium, ligt comfortabel in de hand en blijft koel tijdens gebruik. Dankzij de USB-aansluiting en het reistasje kun je het overal meenemen.

15. Draagbare Bluetooth-luidspreker

Op zoek naar het perfecte cadeau voor muziekliefhebbers? De JBL Go 3 is de ideale keuze! Deze vernieuwde versie van de geliefde JBL Go 2 komt met een fris, modieus design dat inspeelt op de nieuwste trends. Deze ultra-draagbare speaker levert ondanks zijn compacte formaat een krachtig geluid, dankzij het originele JBL Pro geluid. Met een batterijduur van 5 uur, IP67 water- en stofbestendigheid en Bluetooth 5.1 connectiviteit, is de JBL Go 3 perfect voor onderweg – van het strand tot de stad. Kies uit levendige kleuropties en geef het cadeau van uitstekend geluid!

Cadeaus voor een budget vanaf €50,-

16. Föhnborstel multistyler

De Air Style 1000 Föhnborstel AS136E van BaByliss is een veelzijdige keuze! Deze unieke krulborstel heeft vier opzetstukken: een blaasmond, een stijlborstel voor volumineus steil haar, een conische tang voor een levendige slag en een ronde borstel voor volume en slag. De ionische anti-frizz functie zorgt voor een prachtige, glanzende finish, vrij van pluis. Dankzij het 2,5 meter lange snoer heb je maximale bewegingsvrijheid tijdens het stylen. Met een kracht van 1.000 Watt en twee temperatuurinstellingen is elk kapsel haalbaar. Een veelzijdig en waardevol cadeau voor iedere haarliefhebber!

17. Skates

De Jokey 3.0 skeelers van Roces zijn een geweldige keuze! Deze lichtgewicht, maatverstelbare kinderskates zijn speciaal ontworpen voor comfort met zachte schuimvoering. Ze zijn ideaal voor beginners die de basistechnieken van skaten willen leren. De skates, in een stijlvol zwart/roze design, zijn voorzien van 72mm wielen en een rem. Met een mix van veters, klittenband en een memory-gesp zorgen ze voor de perfecte pasvorm. Let wel, ze zijn alleen bedoeld voor kinderen! Een cadeau dat zowel leuk als praktisch is, met de bonus van verstelbare maten voor groeiende voeten!

18. Instax camera

De FUJIFILM instax mini 12 in Blossom Pink is dé perfecte instant camera voor prachtige foto’s in een handomdraai. Deze opvolger van de mini 11 heeft verbeterde functies zoals automatische belichting en flitsregeling voor altijd perfecte foto’s. Zelfs selfies zijn feilloos dankzij de ingebouwde selfielens; wat je ziet in de zoeker, krijg je exact op de foto. Met de INSTAXUP-app digitaliseer je jouw polaroids en deel je ze eenvoudig. De camera, met een fris design, komt inclusief een polsbandje en 2 AA batterijen. Maak elk moment direct tastbaar en verras met dit prachtige cadeau!

19. Mini-projector voor filmavonden

Zoek je de ultieme filmervaring thuis? De Sanbo Prime SMART Wi-Fi Mini Beamer transformeert elke kamer tot een bioscoop. Met HD-beeldkwaliteit (720p) dankzij de X-Pro lens en een indrukwekkende contrastratio van 3000:1, garandeert deze beamer haarscherpe projecties. En met 2800 lumen, geniet je zelfs in daglicht. Verbind eenvoudig met Wi-Fi en stream vanaf je apparaat op een projectiescherm van 75cm tot 515cm. Geniet van kraakhelder geluid met de ingebouwde 4W speaker of sluit extern geluid aan. Met een levensduur van 50.000 branduren, licht gewicht (1,1kg) en compact formaat, is het de ideale reispartner voor elke filmfan! Perfect als cadeau!

20. Smartphone

De Samsung Galaxy A14 maakt het leven eenvoudiger! Betaal gemakkelijk met de ingebouwde NFC-chip, zeg vaarwel tegen geheugenproblemen met uitbreidbare opslag tot 1TB én beheer twee nummers met dualsim. Een krachtige 5000mAh batterij zorgt voor een hele dag gebruik en snelladen met 15W. Uniek is de vingerafdrukscanner op de zijkant voor optimale beveiliging. De vier cameralenzen, waaronder een 50-megapixel hoofdlens en ultragroothoek, garanderen adembenemende foto’s. Het grote IPS-LCD scherm presenteert levendige kleuren, ideaal voor filmfanaten. De Galaxy A14: voor wie méér wil met zijn telefoon! Perfect als cadeautip.