Het kleine mannetje dat verzot is op voetbal, het liefst de rest van zijn vrije tijd aan een scherm is gekluisterd en stiekem nog steeds wel een moederskindje is, is bijna jarig. De jongen van 11, stapt zijn 13e levensjaar in en wordt daarmee alweer 12 jaar. Een leven van twaalf jaar waarin school ongeveer de grootste highlight was, iets dat overigens de komende jaren nog zo zou blijven. Het enige verschil is dat hij, waarschijnlijk, inmiddels de overstap van basis- naar middelbare school heeft gemaakt. Maar goed, even terug naar die aanstaande verjaardag. Want wat is eigenlijk een geschikt cadeau voor een jongen van 12 jaar?

Direct naar de leukste cadeaus? Klik dan hier

Ontwikkelingsfase van een 12-jarige jongen

De jongen is veranderd. De jongen gaat veranderen. In ieder geval is twaalf jaar een leeftijd waarop jongens wel redelijk in de puberteit zitten. Ze raken geïnteresseerd in wat anders of zullen hun eerdere interesses nog meer uitdiepen. De focus rond deze leeftijd ligt op school en dat daar leren bij hoort gaat natuurlijk hand in hand. 

Maar, school betekent niet alleen leren. Het betekent omgaan met leeftijdsgenoten, nieuwe klasgenootjes en natuurlijk al die docenten. Dat levert doorgaans interessante gesprekken op, waar meningen worden gevormd en waarden en (met name) normen worden bijgeschaafd. Vriendschappen worden belangrijker, maar groepsidentiteit wordt ook steeds belangrijker. Het maakt dat de jongen opnieuw op zoek gaat naar zijn eigen ik. Een eigen ik binnen een groep, maar ook zeker een eigen ik met zichzelf. Hoe hoor je erbij? Mag ik nog mezelf zijn? Wie of wat is ‘mezelf’ dan? En wat betekent het om een persoon te zijn? Verder raken ouders ondergesneeuwd in vragen ‘waarom’ iets zo is. Waarom zij bepaalde regels opstellen, maar ook waarom de wereld is zoals die is. Het zijn vragen waar je als ouder soms geen antwoord op hebt. Probeer eens uit te leggen dat je soms geen reden hebt om dingen te vinden, of dat sommige zaken ongrijpbaar zijn. De vragen hebben te maken met de cognitieve ontwikkeling van de 12-jarige jongen. Deze kenmerkt zich door het redeneren over hypothetische situaties, evenals het vormen van meningen over verschillende onderwerpen. 

Op fysiek vlak zal de jongen ook veranderingen meemaken. Zo zal hij langzamerhand beginnen met flinke groeispurten. Primaire en secundaire geslachtskenmerken krijgen meer vorm te krijgen en de stem zal ook beginnen met veranderen. En, voordat we het vergeten. Het kan zomaar zijn dat je jongen van 12 ook ineens wat grenzen gaat testen. 

Dont’s (type cadeaus dat je niet voor een 12-jarige jongen wil kopen)

We kunnen een hele berg cadeaus verzinnen die je kunt geven aan een 12-jarige jongen. Maar, heb je ook al nagedacht over type cadeaus die je liever in de schappen laat? Nee? Geen probleem, dit hebben we namelijk voor je uitgezocht. 

Zo mag een jongen dan wel flink in zijn ontwikkeling zitten, hij is waarschijnlijk (nog) geen genie. De gecompliceerde dingen zijn niet leuk en veel te frustrerend. Laat je niet verleiden om ineens iets te kopen dat bedoeld is voor volwassenen. Verder is het niet erg fijn om geschenken te geven die ontzettend duur zijn in vergelijking tot wat andere mensen geven. Het beeld van ‘geld’ wordt daarmee volledig verpest. 

Wat is een geschikt budget voor deze leeftijd? 

Met een leeftijd van twaalf jaar voelt het voor ons in ieder geval niet dat het gaat om een ‘speciale verjaardag’, zoals een achttiende verjaardag dat wellicht wel is. We hebben een gemiddeld budget opgesteld voor een cadeau voor een jongen van twaalf jaar. 

 • Ouders/ verzorgers: €50,00 tot …
  Wellicht valt het budget wat hoger uit als er een fiets wordt aangeschaft waar zoonlief dagelijks 10 km mee fietst om op de middelbare school te komen.
 • Directe familieleden (ooms, tantes, opa & oma): €20,00 tot €50,00
  Zo, zo. Wat heeft de twaalfjarige jongen eigenlijk op zijn verlanglijstje staan? Is het alweer een set met Pokémonkaarten of gaat hij liever voor een boek of merchandise van zijn favoriete YouTuber?
 • Buren/ kennissen: €10,00
  Inventariseer bij papa en mama (of de verzorgers van de jongen) wat zijn wensen zijn, waar hij geïnteresseerd in is en of hij erg snel tevreden is.
 • Vriendjes: €5,00
  Het verjaardagsfeestje, dat mocht dit jaar wel overgeslagen worden. Behalve dan als het een LAN-party mocht zijn, waarbij ze minimaal tot midden in de nacht mochten blijven gamen. Een budget van €5,00 is prima voor een vriendje die op het feestje komt. 

Verdere tips 

Een 12-jarige zit waarschijnlijk in een soort overgangsfase. Een overgangsfase waarin spullen die hij vorige week nog leuk vond, nu niet meer cool vindt. Het heeft te maken met wat anderen over dingen hebben gezegd, maar ook met zijn eigen, veranderende kijk op de wereld. Interesseer je daarom goed in de wat meer algemenere dingen, die over het algemeen wel lang ‘leuk’ blijven. Dus, geef een voetbal als hij al jarenlang voetbalt of een nieuwe editie van een videogame die hij elke dag met zijn vrienden speelt.

1. Lego

Ach, wat kijken we toch graag terug naar de tijd toen we nog lekker konden spelen. Toen dat nog werd ‘geaccepteerd’ door de mensen om je heen. Toen dat de normaalste zaak van de wereld was en je je niet met ‘grote mensen zaken’ hoefde te bemoeien. Een jongen van 12 heeft dat allemaal nog wél dus als ouder raden we je ten ergste aan om het spelen lekker te blijven stimuleren. Kies er bijvoorbeeld voor om wat Lego voor hem aan te schaffen. Al speelt hij niet met de poppetjes, dan is hij wel uren zoet met het bouwen van het pakket. Althans, die tijdsduur hangt natuurlijk af van hoe groot het Lego pakket is. Hoe groot het pakket is hangt dan weer af van de prijs en dus hoeveel de koper te besteden heeft. Je kent het wel!

2. Voetbal

Het is een beetje voorbarig om te zeggen dat alle jongens voetballen, maar veel jongens, die doen dat wel. Voor hen is het wellicht leuk om te kijken naar een goede voetbal. Op die manier maak je het aantrekkelijk om de schoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. Gewoon een hele zaterdagmiddag lang lekker voetballen tot je erbij neervalt. Geef wat ons betreft wat geld mee om wat lekkers te halen in de supermarkt en het zal al helemaal lang duren voordat de jongen eindelijk weer terug is. Penalty’s schieten, partijtjes spelen, skills oefenen… Het zal ons allemaal niet uitmaken, zolang hij maar gewoon lekker buiten bezig is.

3. Smartwatch

Voor een 12-jarige jongen is een smartwatch een geweldige keuze als cadeau. Kijk naar modellen die robuust en kindvriendelijk zijn, met functies zoals een stappenteller en meldingen voor berichten en oproepen. Een waterdichte smartwatch kan handig zijn voor actieve kinderen. Ouders zullen ook de mogelijkheid willen hebben om de activiteiten van hun kinderen te volgen via GPS-tracking. Overweeg merken zoals Garmin, Fitbit of specifieke kindvriendelijke modellen. Op die manier is een jongen van 12 altijd in zicht en voelt hij zich ook nog altijd erg cool, omdat hij in plaats van een analoog horloge een digitale variant om zijn pols heeft. Zorg er bovendien voor dat het horloge eenvoudig te gebruiken is en past bij de behoeften en interesses van de jongen.

4. Step

Bij het kiezen van een elektrische step is het belangrijk om te letten op eeen aantal factoren. Deze factoren vertellen je waar de jongen moet rijden (stoep of straat), hoe hard hij kan en wat de maximale belasting is. Dat laatste zal niet echt omhoogkomen wanneer hij er alleen op staat, maar misschien wel als hij een vriendje achterop neemt. Anyway, zo’n stepje is ideaal voor het afleggen van korte afstanden. Het is doorgaans leuker dan de fiets, maar is niet zo ‘beschamend’ als een step waar je zelf op moet steppen. Want, hoe graag je het misschien ook niet wil, een jongen van 12 is ontzettend gevoelig voor de mening van anderen. Als het cadeau niet ‘cool genoeg’ is, dan zal hij het niet in gebruik nemen.

5. Drone

Een jongen die geïnteresseerd is in het maken van foto’s of video’s? Geef hem een drone! Zoek naar drones die speciaal zijn ontworpen voor beginners en beschikken over functies zoals automatische hoogtecontrole, eenvoudige bediening en ingebouwde stabilisatietechnologie. Je wil namelijk niet dat het té moeilijk is, waardoor hij er alsnog geen gebruik van kan maken. Ook is het verstandig om voorafgaand aan de koop te checken of je in de buurt van het huis van de jongen wel mag vliegen. Tegenwoordig zijn er veel plekken waar dat niet (meer) mag. De boetes die je riskeert, wanneer je er toch voor kiest om te vliegen, kunnen zeker snel oplopen. Wees bewust van wat je koopt, dus!

6. Bol. cadeaukaart

Mocht zowel jij als hij helemaal radeloos zijn, dan is het altijd nog een idee om een Bol.(com) cadeaukaart aan te schaffen. Je geeft hem het budget om zelf iets uit te kiezen op het moment wanneer hij dat wil. Dat is het ook namelijk altijd met verjaardag. Als iemand jarig is, is het brein helemaal leeg, maar een maand later heeft hij of zij ineens talloze wensen. ‘Kon je dat geen maand eerder bedenken’, is dan geregeld een uitspraak die naar voren komt. Maar goed, een cadeaukaart is wellicht niet het meest persoonlijk wat je kan geven, maar waarschijnlijk wel iets waar je de jongen van 12 gelukkig mee maakt. Bovendien is het een geschikt cadeau voor mensen met uiteenlopende budgetten. Ga je voor een kaart met een tegoed van €5,- of eentje van €25,-? The choice is yours.

7. Headset

Langzamerhand wordt de computer/ Xbox/ Playstation/ laptop steeds interessanter. Op dat soort elektronische apparaten kan namelijk een spelletje worden gespeeld. FiFa, Fortnite, noem het maar op, het zal ongetwijfeld een populair onderwerp zijn in het leven van deze jongeman. Maar goed, gezien de rest van het gezin eigenlijk niet heel blij wordt van het geluid dat het spelletje maakt/ die zijn vrienden maken, is het wellicht een idee om een headset aan te schaffen. Er zijn headsets die draadloos zijn en headsets die aan een draad verbonden zijn. Elk heeft zo zijn eigen voordelen, dus bekijk dat gerust even, voordat je hierin een keuze maakt. In elk geval reduceer je het volume dat op dagelijkse basis voorbijkomt in huis met heel wat dB. Weet wel dat een headset niet het geschreeuw van je eigen jongen tegenhoudt.

8. Powerbank

Het volgende cadeau idee in de lijst is een powerbank. Het ding gebruik je misschien zelf alleen voor op vakantie; een jongen van 12 zal er zelf veel meer gebruik van makke. De reden daarvoor is, is omdat hij waarschijnlijk erg vergeetachtig is. Zo vergeetachtig dat hij ’s nachts niet zijn telefoon oplaadt voorafgaand aan een dag school of in het weekend ’s avonds erop uitgaat en nog steeds, of eigenlijk alweer, een lege telefoon in zijn handen heeft. De oplossing op zo’n moment om toch bereikbaar te blijven voor zijn ouders? Oui, je raadde het al, een powerbank. Met een powerbank kan je sommige devices tot wel twee keer volledig opladen, afhankelijk van de hoeveelheid mAh. Ennûh, vertel wel even dat hij zijn powerbank zelf regelmatig moet opladen. Dat komt vast goed, aangezien die niet aan zijn hand zit vastgeplakt.

9. Rugtas

Nu de era van de middelbare school toch echt is aangebroken, is het tijd voor een goede rugtas. Zo’n eentje waar hij alles in kan vervoeren wat hij nodig is, eentje die tegen een stootje kan en eentje die het zich niet persoonlijk opvat als hij in de hoek wordt gesmeten. Dat laatste is natuurlijk een grapje, maar wel de harde waarheid van wat er dagelijks met de tas gebeurt. Maar goed, wat jij een goede rugtas vindt, komt hoogstwaarschijnlijk niet overeen met wat de jongen vindt. Hij wil namelijk geen Kipling tas waar hij zelf in past. Ga daarom eerder voor iets van een Eastpak. Zo’n tas die je misschien over twee jaar weer opnieuw koopt, maar waar hij in die twee jaar wel heel gelukkig mee is geweest.

10. Draadloze oordopjes

Iedere dag 5 kilometer fietsen naar zijn nieuw school is dodelijk vermoeiend en saai. Gelukkig kan je met één oplossing de ervaring van het fietsen al een stuk beter maken. Dit doe je namelijk door het gebruik van draadloze oordopjes. Met deze oordopjes kan hij op een comfortabele manier naar muziek luisteren, zonder dat hij afgeleid raakt door een loshangend draad. Let wel dat hij niet gaat fietsen in de noise cancelling functie, omdat hij anders misschien de zicht op het verkeer om hem heen verliest. Niets is zo irritant dat een fietser van je schrikt als je met de auto langsrijdt, omdat hij je niet eerder opmerkte vanwege het harde geluid in oren. Well, you get the point, toch?


Cadeaus voor een budget tot €25,00

1. Tafel voetbal spel

Op zoek naar een spannend cadeau? Dit compacte tafelvoetbalspel is dé perfecte keuze! Daag vrienden uit voor een spannend duel en houd de score bij met de handige scorestrook boven het doel. Compleet met twee tafelvoetballen, biedt dit spel uren speelplezier. Dankzij het formaat van 50 x 31 x 10 cm is het gemakkelijk mee te nemen naar vriendjes en vriendinnetjes. Vervaardigd uit stevig kunststof, is het zowel een geweldige keuze voor kinderen als volwassenen. Ideaal voor kleine voetbalfans die houden van een beetje competitie!

2. Speelgoed robot

Ontdek de magie van MazeBreaker, de interactieve robot met verrassende talenten! Deze unieke robot kan zich in elke richting bewegen en beschikt over lichtgevende ogen in twee kleuren. Met de opnamefunctie kun je berichtjes inspreken, die hij vervolgens in een robotstem afspeelt. Maar wat MazeBreaker écht speciaal maakt? Zijn vermogen om een pad te volgen en door doolhoven te navigeren! Plaats verschillende MazeBreakers bij elkaar en kijk hoe ze dansen en communiceren. Voor nog meer avontuur, download je de bijbehorende app. Een betoverend cadeau dat zowel plezier als technologie combineert!

3. Boomerang

Verras iemand met deze prachtige geel-rode boomerang, een tijdloos stuk speelgoed dat voor uren buitenplezier zorgt! Met een formaat van 26 x 26 centimeter is hij perfect uitgebalanceerd voor optimale vlucht. Gooi hem weg en kijk hoe hij sierlijk terugkeert. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze boomerang garandeert enthousiasme en uitdaging. Gemaakt van duurzame materialen en vakkundig ontworpen voor stabiliteit, is het een ideaal cadeau voor elke gelegenheid. Voeg een vleugje avontuur toe aan speeltijd met deze schitterende boomerang!

4. Lego Dinosaurus

Duik in de prehistorie met deze indrukwekkende 3-in-1 T-Rex set! Met zijn feloranje ogen, vlijmscherpe tanden en verstelbare klauwen zorgt deze T-Rex voor spanning en avontuur. De set is niet alleen beperkt tot deze machtige koning der dinosaurussen, je kunt hem ook ombouwen tot een formidabele Triceratops of een sierlijke Pterodactylus. Elk model komt tot leven in realistische donkergroene en beige tinten. Dit dynamische bouwpakket biedt urenlang speelplezier en stimuleert de creativiteit. Een geweldig cadeau voor elke jonge ontdekker, klaar om de geheimen van de dinosaurussen te onthullen!

5. Web Shooter (gebaseerd op Spiderman)

Laat de superheldenfantasie van je kind tot leven komen met de JUST23 Spiderman Web Shooter. Deze speciale editie speelgoedset, geïnspireerd op Spiderman, bevat een handschoen, een launcher en drie pijltjes, perfect voor spannende rollenspellen. Het draagt bij aan de creativiteit en het beeldend vermogen van kinderen, en is niet alleen een geweldig verjaardagscadeau, maar ook een topkeuze voor Sinterklaas of Kerst. In klassieke Spiderman-kleuren is het een must-have voor verkleedpartijtjes, carnaval of gewoonweg avontuurlijk speelplezier. Maak de superheldenoutfit van je kind compleet met deze unieke Web Shooter!

Cadeaus voor een budget tussen €25,00 – €50,00

6. Hot Wheels Track Builder Deluxe Stunt Box

Op zoek naar het ultieme racecadeau? De Hot Wheels Track Builder Unlimited Power Boost Box combineert klassiek autospel met de moderne digitale wereld. Bouw en herbouw racebanen, haal nieuwe records en laat je racekunsten zien met de hulp van de Hot Wheels id-app en bijbehorende minigames. De set, met een dubbele booster en meer dan 6 meter baandelen, biedt talloze mogelijkheden voor race- en stuntopstellingen. Koppel het aan het Hot Wheels Race Portaal en ga de uitdaging aan in de app. Deze set, inclusief twee auto’s, belooft eindeloos speelplezier en spannende raceactie!

7. MEWAU 1:18 RC transformerende auto/robot

Verras met een transformerende RC-auto die in een handomdraai verandert in een robot! Met één druk op de knop van de krachtige afstandsbediening schakel je tussen auto en robot, beide voorzien van LED-koplampen en realistische geluidseffecten. Deze dynamische auto heeft 4 soepele wielen die 360° kunnen draaien, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren. Ervaar het plezier van de dansfunctie met één klik en ontdek de innovatieve gebaarherkenning. Geniet van 30 minuten rijtijd op één lading en een afstandscontrole tot wel 30 meter. Een fantastisch cadeau voor elke liefhebber van technisch speelgoed!

8. Syma S107G RC helicopter rood

Stap in de wereld van luchtavonturen met de Syma S107G, de ultieme beginnershelikopter. Deze compacte helikopter, met een lengte van 22 cm, is uitgerust met een geavanceerde gyroscoop, wat zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit tijdens de vlucht. Met zijn robuuste aluminium frame is hij niet alleen lichtgewicht, maar ook bestand tegen impact. De 3-kanaals transmitter maakt soepele manoeuvres mogelijk. Na slechts 20-30 minuten opladen ben je klaar voor een vlucht van 7 minuten. Ondanks zijn betaalbaarheid, staat de S107G bekend als een topkeuze in zijn segment. Perfect voor aspirant-piloten van elke leeftijd!

9. Teifoc Hobbypakket Basis Pakket Cement is Wateroplosbaar

Bouw indrukwekkende constructies met de TEIFOC bouwdozen! Deze set biedt meer dan 100 onderdelen waarmee je, baksteen voor baksteen, kunt bouwen met échte gebakken bakstenen en mortel. Elk ontwerp komt tot leven in de handige bewaarbox. Na het bouwen kun je je creatie eenvoudig opnieuw maken door het enkele uren in water te dompelen, waarna het cement oplost en de bakstenen opnieuw bruikbaar zijn. De set bevat alle essentiële benodigdheden, waaronder een cementschaal, troffel en gedetailleerde instructies. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zorgt Teifoc voor veilig en creatief bouwplezier!

10. Logitech G502 HERO gaming muis

Zoek je de ultieme gaming ervaring? De Logitech G502 HERO Gaming Muis brengt je game naar een hoger niveau. Met zijn next-gen HERO-sensor van 25K biedt het ongeëvenaarde precisietracking. Daarnaast kun je de muis personaliseren met LIGHTSYNC-technologie, waarmee je de RGB-verlichting aanpast aan je gameplay. Met 11 programmeerbare knoppen, een afstelbaar gewichtssysteem en een DPI-bereik van 100-25.600, is deze muis volledig aan te passen aan jouw wensen. Het pakket bevat ook aanpassingsgewichten, zodat je de balans van de muis kunt finetunen. Inclusief 2 jaar fabrieksgarantie voor zorgeloos gamen. Speel als een pro met de Logitech G502 HERO!

11. RYER Hurricane Dartbord

Ben je klaar voor urenlang dartplezier? De RYER Hurricane set is perfect voor zowel beginners als gevorderde darters. Dit professionele dartbord, gemaakt van eersteklas Sisal, garandeert een langere levensduur en heeft het vermogen zichzelf te herstellen, waardoor het altijd in topconditie blijft. De set wordt compleet geleverd met zes stalen dartpijlen, voorzien van twee kleuren flights voor gemakkelijke scoretracking. De dartpijlen berg je veilig op in de bijgeleverde leren tasjes. En met het meegeleverde ophangsysteem hangt het dartbord in een handomdraai aan je muur. Met RYER wordt elk potje darten een professionele ervaring!

12. Stuntstep 

Treed in de voetsporen van de beste stuntrijders met de LifeGoods StuntRider! Deze step, gemaakt van robuust aluminium en staal, is licht van gewicht maar kan tegen een stootje. Het unieke 360° draaiende deck, voorzien van gripvaste tape, stelt je in staat de coolste tricks te oefenen en te perfectioneren. Extra stabiliteit en comfort komen van het Y-vormige, schokbestendige stuur met rubberen handgrepen en de 100mm PU wielen met ABEC 7 lagers. Of je nu een spectaculaire sprong maakt of gewoon rondcruist, de ingebouwde rem zorgt voor veiligheid. Beschikbaar in drie kleuren, de StuntRider is het perfecte cadeau voor elke avonturier.

13. Draadloze speaker JBL Go 3

Met de JBL Go 3 neem je overal verbluffend geluid mee. Deze compacte speaker, de nieuwere versie van de geliefde JBL Go 3, heeft een fris design met levendige kleurstellingen geïnspireerd op de laatste mode. Of je nu naar het strand gaat of gewoon in de tuin chillt, zijn IP67 water- en stofbestendigheid zorgt voor zorgeloos luisterplezier. Met JBL Pro geluid ervaar je krachtige bassen en heldere tonen. Stream 5 uur lang draadloos je favoriete tracks via Bluetooth 5.1. Stijlvol en praktisch, de Go 3 is het perfecte cadeau voor elke muziekliefhebber.

14. Spike ball set

De Spikeball standaard set is dé keuze voor iedereen die houdt van een energiek en competitief spel. Of je nu op het strand, het gras of binnenshuis speelt, deze set heeft alles om direct te starten. Met drie Spikeball-ballen kun je ongestoord blijven spelen, zelfs als er eentje verloren gaat. En dankzij de handige draagtas neem je het spel eenvoudig overal mee naartoe. De bijgevoegde handleiding zorgt ervoor dat je in no-time de regels onder de knie hebt. Een spannend en actief cadeau voor die energieke jongen!

15. Powerbank 30.000 mAh

Met de ISHIVA 30.000 mAh powerbank heb je nooit meer last van een lege telefoon onderweg. Deze krachtpatser kan een iPhone of Samsung-telefoon tot wel 9 keer volledig opladen. Bovendien kun je drie apparaten gelijktijdig aansluiten, ideaal voor uitjes met vrienden of wanneer meerdere gadgets tegelijk wat extra energie nodig hebben. Het ingebouwde display toont het batterijpercentage, zodat je altijd weet wanneer het tijd is voor een oplaadbeurt. De geïntegreerde zaklamp is een handige feature voor momenten dat je wat extra licht nodig hebt. Lichtgewicht en draagbaar, de ISHIVA powerbank is jouw ultieme reismaatje voor een altijd opgeladen telefoon.

Cadeaus voor een budget vanaf €50,00

16. Nintendo Switch

De Nintendo Switch Rood / Blauw (Neon) is de ultieme spelcomputer voor zowel thuis als onderweg. Met zijn verbeterde accuduur biedt deze vernieuwde versie je de flexibiliteit om overal je favoriete games te spelen zonder gebonden te zijn aan een tv. Of je nu kiest voor de TV-stijl, Tafel-stijl of Handheldstijl, de Switch past zich aan je leven aan. De bijzondere Joy-Con-controllers kunnen los of samen worden gebruikt, en bieden innovatieve functies zoals de HD-trilfunctie en infrarood-bewegingscamera. Multiplayer-opties zijn eindeloos, van lokale coöp tot online matches. Met de Nintendo Switch ben je altijd klaar voor avontuur, waar je ook bent!

17. Playstation 5

Voor wie echt eens wilt uitpakken met een uitzonderlijk cadeau: de Sony Playstation 5 Digital Edition is de parel van de nieuwe generatie gaming. Deze console biedt bliksemsnelle prestaties dankzij de ultrasnelle SSD en tilt de spelervaring naar een nieuw niveau met haptische feedback, adaptieve triggers en verbluffende 3D-audio. Het 825 GB geheugen, waarvan 667 GB voor games, zorgt dat er genoeg ruimte is voor avonturen. De bijgeleverde DualSense draadloze controller, met zijn innovatieve design, maakt de beleving compleet. Met ondersteuning voor 4K- en zelfs 8K-gaming is dit de ultieme keuze voor liefhebbers van topkwaliteit entertainment.

18. OPPO A94 5G

De OPPO A94 5G in Cosmo Blue is exclusief verkrijgbaar op Bol.com en komt met een extra half jaar fabrieksgarantie, waardoor je profiteert van 2,5 jaar zekerheid. Deze smartphone pronkt met razendsnelle 5G-snelheden, een indrukwekkende 360° -antenne en de revolutionaire OPPO 30W VOOC Flash Charge. Daarnaast maakt de Ultra-nachtvideo-quadcamera nachtfotografie een fluitje van een cent en biedt de Dual-view video een unieke opname-ervaring. De AI-scèneverbetering en dynamische bokeh zorgen voor professioneel ogende foto’s, elk moment. Een topkeuze voor kwaliteit en innovatie.

19. FC 24 voetbal game

Stap in de meest authentieke voetbalervaring met EA SPORTS FC 24 voor de PS5. Met meer dan 19.000 gelicenseerde spelers, 700 teams en 30 competities komt voetbal tot leven als nooit tevoren. Bestel nu en geniet van exclusieve bonussen zoals in-game Ultimate Team items. De game bevat baanbrekende technologieën zoals HyperMotionV voor realistische bewegingen en PlayStyles voor unieke vaardigheden. Dankzij de Frostbite™ Engine ervaar je elk duel in verbluffende details. Creëer je droomteam, inclusief damesvoetballers, ontwikkel clublegendes en schrijf je eigen voetbalverhaal. EA SPORTS FC24 belooft de toekomst van voetbalgames te veranderen.

20. Apple Airpods 2

De Apple AirPods 2 zijn meer dan zomaar oordopjes; het is een ervaring. Uitgerust met de nieuwste H1-chip voor snelle verbindingen, bieden ze tot 5 uur aan adembenemende geluidskwaliteit, en met de bijgeleverde oplaadcase, kun je genieten van meer dan 24 uur muziek. Een korte laadbeurt van 15 minuten levert al 3 uur luisterplezier op. Bedien Siri eenvoudigweg met je stem, en ervaar de intuïtieve aanraakbesturing, waarmee je muziek en oproepen moeiteloos beheert. Hoewel er ook een draadloos oplaadbare variant is, gaat het hier om de AirPods 2 met de reguliere oplaadcase. Perfect voor muziek, gaming en nog zoveel meer.