Wellicht is ze net van de basisschool af of zal ze juist floreren in haar groep 8 tijd. In ieder geval is het een tijd waarin je een 11-jarig meisje enorm ziet veranderen. Althans, dat zal per 11-jarig meisje verschillen. Want, waar de ene ineens ontzettend bezig is met het ontdekken van zichzelf en zelf keuzes wil maken, zal de ander nog alles doen wat van haar gevraagd wordt. Ergens in het jaar vindt in ieder geval de verandering plaats, waarbij het meisje van 10, 11 jaar wordt en dus jarig is. Nieuwsgierig naar wat je dan eigenlijk kunt geven, ook met het oog op de ontwikkeling? Vind in deze blog de beste cadeaus voor een meisje van 11.

Direct naar de leukste cadeaus? Klik dan hier

Ontwikkelingsfase van een 11-jarig meisje

Het lijkt wel alsof de ontwikkeling van een 11-jarig meisje eigenlijk nooit stilstaat. Want waar je een paar jaar geleden nog zo verrast was over hoe zelfstandig ze eigenlijk al was, sta je nu versteld van geheel andere dingen. We hebben een aantal van de meest opvallende ontwikkelingen voor je uitgediept. Let op: iedere ontwikkeling verloopt anders en dus kan het zijn dat je 11-jarige meid hier nog niet aan toe is/ de ontwikkeling al heeft doorlopen.

Er vinden ontzettend veel veranderingen plaats in deze ‘pre-puberteit’. Met name bij leeftijdsgenootjes is goed te zien dat er verschillen ontstaan tussen jongens en meisjes. Meisjes zullen al sneller zijn met puberen, waar een groeispurt en zichtbare verandering van secundaire geslachtskenmerken waarschijnlijk onderdeel van zijn. Het kan zelfs zo zijn dat de 11-jarige meid al haar eerste menstruatie heeft gehad. Erg spannend allemaal, omdat dat laatste bijvoorbeeld ook invloed heeft op het uiterlijk. Ineens stapt het kleine meisje in de trein naar echte vrouwelijkheid en beginnen borsten en heupen met groeien.

Op cognitief vlak is er ook een heel aantal leuke ontwikkelingen zichtbaar. Zo gaat leren steeds beter, waarbij ze eigenaar worden voor hun eigen ontwikkeling. Het is bekend dat succes niet altijd gegarandeerd is, hoe zeer er ook hun best wordt gedaan. Overigens gaat het leren ook gepaard met veel frustraties. Steeds vaker wordt bijvoorbeeld het woord van ouders in twijfel getrokken, omdat ze ergens anders een alternatief hebben gehoord. De zelfstandigheid van eerder gaat nu gepaard met verantwoordelijkheid. Echter betekent dat niet dat het kind helemaal los kan worden gelaten. Hoe moeilijk het ook is: blijf de strijd met haar aangaan. Hoe graag ze ook later dan 23.00u op dat feestje wil blijven, afspraken blijven afspraken. Het spiegelen aan leeftijdsgenootjes neemt in dat soort gevallen de overhand.

Dont’s (type cadeaus dat je niet voor een 11-jarig meisje wil kopen)

Er vinden dus een hoop veranderingen plaats en bij die veranderingen hoort ook een type cadeautjes. Automatisch zijn er ook cadeautjes die je juist niet wil kopen voor een 11-jarig meisje. Een voorbeeld van een dergelijk cadeautje is zoiets als een knuffel of speelgoed. Hoewel ze nog een kind is, zal ze zich waarschijnlijk al te groot voelen. Hetzelfde, in de zin van de geschiktheid als cadeau, geldt voor educatieve spullen. Deze voelen te schools aan en zijn dus niet echt leuk om te geven op een verjaardag. Grote kans dat ze het overigens wel leuk vindt, maar een verjaardag leent zich simpelweg niet als geschikt moment.  

Wat is een geschikt budget voor deze leeftijd? 

Een meisje van 11 is niet heel klein meer en is zich best bewust van de waarde van spullen. Wat is in dat geval dan een passend budget voor deze leeftijd?

 • Ouders/ verzorgers: €50,00 tot …
  In dit geval zal het budget het meest variëren. Variëren in geld, ongetwijfeld niet met hoeveel liefde het cadeau wordt aangeschaft. Bedenk je wat haar wensen zijn, of je hier het budget voor hebt en of je het zal kopen.
 • Directe familieleden (ooms, tantes, opa & oma): €20,00 tot €50,00
  Met een dergelijk budget kunnen er leuke ‘bij-kadootjes’ worden gekocht. Deze zijn niet duur, maar ook zeker niet het goedkoopste in alle cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een leuk bordspel. 
 • Buren/ kennissen: €10,00
  Niet te veel en niet te weinig. €10,00 is een prima budget dat je kan aanhouden voor buren en kennissen.
 • Vriendinnetjes: €5,00
  Van bovenstaand bedrag koop je gewoon wat leuks, zoals een item dat erg populair is op dat moment (fidget spinners, putty, gummetjes met geur, etc).

Verdere tips 

We eindigen met een aantal laatste tips, waardoor je ongetwijfeld het juiste cadeau zal aanschaffen voor je 11-jarige meid. Kies bijvoorbeeld geen cadeaus die te specifiek zijn, tenzij je zeker weet dat ze erin geïnteresseerd zijn. Verder is het belangrijk om leeftijd en persoonlijkheid in gedachten te houden bij het selecteren van een geschikt cadeau. Dit klinkt vrij logisch, maar weet je bijvoorbeeld of de lievelingskleur van het meisje roze of rood is. Een klein verschil dat het cadeau juist meer of minder in de smaak doet vallen. Meisjes zijn vaak wat meer oplettend op details, dus dat is ook iets om in gedachten mee te nemen. Jarig ben je maar één keer in het jaar. Hoe leuk is het dan dat je wordt verwend met alles waar je om wenst.

1. Bedlampje

Met een bedlampje insinueer je niet per definitie dat het meisje van 11 bang is in het donker, maar soms, soms is het nog wel eventjes spannend. En gezien tegenwoordig de deur naar de gang/ overloop dichtmoet vanwege ‘privacyredenen’ is het toch wel pikkedonker in het kamertje. Een bedlampje geeft in zo’n situatie de perfecte manier om op een snelle manier licht te creëren. Daarnaast is het handig als ze nog even wil lezen in bed voor het slapen gaan of bijvoorbeeld op de tast naar een elastiekje zoekt. Het cadeau klinkt misschien wat saai, maar levert dus veel meer voordelen dan je in eerste instantie denkt. Wat ons betreft een prima cadeau om deze lijst mee te starten. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan gauw verder voor de 9 andere cadeausoorten die we hier voor je hebben neergezet.

2. Spelletjes

Een avondje met vriendinnen organiseren? Prima! Wat dacht je van een spelletjesavond. Wel zo handig dat het meisje van 11 dan bezit over de juiste spelletjes. Tegenwoordig is er zat leuks op de markt, waaronder kleine kaartspelletjes, maar ook zoiets als het klassieke Monopoly. Dat zorgt er overigens ook voor dat spelletjes in verschillende prijsklassementen te vinden zijn. We snappen dat je als oom geen 30 euro aan een verjaardag van je nichtje uitgeeft. Hij kan in zo’n geval bijvoorbeeld een spelletje van een tientje kopen. Dat iets duur is, hoeft niet te betekenen dat het beter is dan het goedkopere. Zo geldt dat eveneens bij een spelletje.

Dobble Classic – Kaartspel

Bekijk de laagste prijs

bol.com
Regenwormen Dobbelspel

Bekijk de laagste prijs

bol.com
Keer op Keer Dobbelspel

Bekijk de laagste prijs

bol.com

3. Knutselen

Nu ze er nog zin in heeft, is het ook maar gewoon handig om er gebruik te van maken. We hebben het natuurlijk over het gebruiken van haar creatieve geest. Er zijn talloze knutselsets waar ze mee op weg wordt geholpen en toch nog genoeg artistieke vrijheid heeft. Je kan bij dit soort dingen ontzettend breed denken. Beperk je gedachten dus niet alleen tot lijm en papier, maar denk ook aan kraaltjes of zelfs nagellaksets. In zo’n laatste pakket zitten dan bepaalde pennetjes om patronen mee te maken of zoiets als stickertjes om op te plakken. Het zal misschien in huis de nodige troep veroorzaken, maar de glimlach die je ervoor terugkrijgt, is onbetaalbaar.

4. Etui

Rond de leeftijd van 11 jaar is het ongeveer tijd om naar de middelbare school te gaan. Wat is nou ongeveer het belangrijkste wat je daar kan hebben? Precies, een goede etui. Van geodriehoek tot een nakijkpen en een potlood om mee te gunnen, het zal allemaal nodig zijn. Met name bij zoiets als een geodriehoek wil je dat het goed beschermd blijft, dus zorg ervoor dat de etui ook van enige kwaliteit is. Misschien is het bij de aanschaf van de etui leuk om te informeren naar de favoriete kleur van de meid. Anderzijds zou je ook kunnen kijken naar de rest van haar ‘schoolgerei’ en het uiterlijk van de etui daarop baseren. Nou ja, over dat soort dingen kunnen we je niet echt adviseren en zal je echt het meisje zelf (of haar ouders/ vriendinnen) moeten informeren.

5. Muziek

Je wil vast wel een keer het liedje luisteren wat momenteel het favoriete liedje van het meisje van 11 is. Echter ben je er na 2 keer wel klaar mee. Maar, gezien de lieve meid van 11 het graag over de speakers van haar telefoon knalt, blijft het niet bij die paar keer. Om dat ‘probleem’ in de toekomst te voorkomen, kan je aan verschillende oplossingen denken. Zo is het een optie om muziek te luisteren via draadloze oortjes of een mooie koptelefoon. Waarschijnlijk zal dit niet altijd worden gebruikt, maar iets is beter dan niets. Verstandig is het hierbij overigens ook om een muziekdevice van kwaliteit aan te schaffen. De standaarden van de jeugd van tegenwoordig liggen vrij hoog. Zijn de oortjes bijvoorbeeld niet van het merk van hun telefoon, dan wordt het mogelijk sneller dan je denkt aan de kant geschoven.

6. Lego

Gelukkig zijn we de tijd allang voorbij dat Lego alleen voor jongens zou zijn. Lego is daarentegen tegenwoordig wat universeels en is er voor jong en oud. Dus óók voor een meisje van 11. Misschien is ze gek op fantasie en kan je haar daarin voorzien. Anderzijds heb je ook nog de wat meer ‘meisjesachtige’ sets (als we dat nog mogen zeggen). Denk aan een bloemenset, Lego Friends of een prachtige boomhut. Het mooie aan Lego is eveneens dat je het zo duur kan maken als je zelf wil. Er zijn sets die je kan aanschaffen voor twee tientjes, maar ook een aantal die wel richting de honderd euro gaan. Met andere woorden, wat je budget ook is, het zal er aan voldoen. Is ook wel een keer fijn, toch?

7. Diamondpainting

Wat je een regenachtige zondagmiddag moet doen? Diamond painting natuurlijk! Dit heerlijk rustgevende en creatieve werkje zal de 11-jarige meid uren geconcentreerd houden. Schenk haar een lekker kopje thee in met wat lekkers, zet een fijn muziekje aan en ga er zelf lekker bij zitten met een boek. Of iets dergelijks. Anyway, tegenwoordig zijn er diamond paintings in van allerlei soorten en maten en kan je prima een thema vinden wat de interesse van de meid trekt. Denk aan haar favoriete dier, een mooi bloemenstuk of zelfs een foto van haar en haar vriendinnen. Bedenk je wel dat de painting ergens zal moeten worden gestald. Heeft dochterlief haar kamer al volstaan, ga dan eerst eens even lekker opruimen.

8. Ringlamp

O my … Een ringlamp! Hoe gaaf is dat. Nu je 11-jarige is begonnen met het maken van YouTube-filmpjes of de eindeloze TikTok-filmpjes, is het wel een keer tijd voor een upgrade. Die upgrade hoef je niet per se te doen met het geven van een nieuwe telefoon of camera (weet je hoe duur dat wel niet is?), maar kan je ‘gewoon’ houden op een ringlamp. De ringlamp heeft waarschijnlijk een statief erin verwerkt, waar de huidige telefoon van het meisje op kan worden geïnstalleerd. In plaats van de rust te verstoren in de woonkamer, kan je haar gewoon naar haar donkere slaapkamer sturen. Met de lamp wordt namelijk het perfecte licht gecreëerd, waarmee ze de sterren van de hemel kan dansen.

9. (dag)Boeken

Toen een aantal van ons ongeveer 11 jaar waren, zaten we echt in de leespiek van ons leven. Boek na boek werd er versleten, met onder andere de boeken van Carry Slee als favoriet. Waar de motivatie vandaan kwam weten we niet, maar fijn was het wel. In plaats van de hele vakantie op een schermpje te zitten, werd het boek een favoriet. We hopen ook dat je dat bij jouw 11-jarige kan bewerkstelligen. Mocht je geen boek er doorheen krijgen, dan kan je nog iets beginnen met een dagboek. Dat je 11-jarige schrijft is in sommige opzichten nog wel beter dan lezen. Ze heeft namelijk een manier om haar gevoelens van zich af te schrijven en geheimen te bewaren. Ennûh, niet stiekem lezen hè, dat zal ze je nooit vergeven!

10. Zitzak

Nu de niet-zo-kleine meid van 11 begint met puberen, zal ze steeds meer de behoefte hebben aan een eigen plek. Die eigen plek, gezien de rest van het huis ook voor de rest van het gezin bestemd is, is haar kamer. Omdat die kamer waarschijnlijk niet zo groot is om er een hele sofa in kwijt te kunnen en jullie het bed nog steeds als ‘slaapplek’ beschouwen, is het misschien een idee om een zitzak aan te schaffen. Koop er een dekentje bij en ze kan hier heerlijk in verdwijnen tijdens het kijken van een film, lezen of leren. Misschien is het niet de meest ergonomisch verantwoorde houding die je kan wensen, maar goed, je kan ook niet alles hebben. Pas wel even op met de kleur, want je wil wel dat het goed bij de rest van het ‘interieur’ van haar kamer past.


Iets minder budget? Zie hier onder onze top 20 cadeaus voor een budget tot €25,-

Cadeaus voor een budget tot €25,00

1. Drinkfles

De Mepal flip-up waterfles in vrolijke roze kleur maakt het drinken van water tot een feestje! Dankzij de transparantie wordt je kind aangemoedigd om meer te drinken. Het flip-up systeem met rietje is makkelijk te bedienen: even klikken, en drinken maar. Deze stevige, BPA-vrije fles is zelfs geschikt voor koolzuurhoudende drankjes en sapjes. Na een dag avontuur kan hij zo de vaatwasser in. En met het handige lusje is hij overal mee naartoe te nemen.

2. Exploding kitten kaartspel

Op zoek naar een spannend en hilarisch cadeau? Exploding Kittens Originele Editie is dé keuze! Dit tactische spel combineert Russische roulette met, jawel, exploderende kittens. Ideaal voor liefhebbers van katten, explosies en geiten. Met actiekaarten zoals de Ontmantel kaart stuur je het spel naar jouw hand en schakel je tegenstanders uit. Het spel is eenvoudig te leren, maar barst van de tactische mogelijkheden. Deze Nederlandse editie bevat 56 kaarten en hoewel de box niet miauwt, zoals bijna alle boxen, was het wel het meest succesvolle Kickstarter-project ooit! Een explosief en familievriendelijk partyspel voor elke gelegenheid!

3. Etui

Voor het 11-jarige meisje dat alles netjes en georganiseerd wil houden: deze potlood etui is het perfecte cadeau! Met afmetingen van 21 x 9 x 5 cm biedt het voldoende ruimte voor al haar schrijfbenodigdheden en zelfs een liniaal. De drie ritsen en het ontwerp met dubbele opening maken het gemakkelijk om items te sorteren en te vinden. Ze kan het zelfs opvouwen voor compactheid of uitvouwen voor extra ruimte. De etui is niet alleen handig voor schoolspullen, maar kan ook dienen als make-up tasje of opbergtas voor kleine gadgets. Gemaakt van duurzaam linnen, het is zowel stijlvol als functioneel!

4. Lego set

Duik diep in het regenwoud met deze LEGO Creator 3in1 Exotische papegaai bouwset! Perfect voor kleine bouwers en dierenliefhebbers, deze set biedt de mogelijkheid om drie verschillende kleurrijke dierfiguren te maken: een prachtige papegaai die zijn lichaam kan draaien en met zijn vleugels en staart kan bewegen, een speelse vis en een grappige kikker. Met 253 stenen biedt het urenlang creatief bouwplezier. De set wordt geleverd met duidelijke instructies en toegang tot de LEGO Builder app voor extra bouwervaringen. Het is een ideale keuze voor avontuurlijke zielen die van de jungle houden. Met levendige details zoals de bloemetjes op de tak is het tevens een prachtige decoratie voor elke kinderkamer.

5. Nagellak voor kids

Verras met een nagelset voor een sprankelend nagelkunstfeest! Deze set bevat 10 mini nagellakjes op waterbasis, 2 stickervelletjes en een vijl. Wat het speciaal maakt? De nagellak is veilig en geurvrij, zonder schadelijke ingrediënten of synthetische kleurstoffen. Enkel natuurlijke en minerale pigmenten zijn gebruikt. Het verwijderen is kinderspel; een badje in warm water en je ‘pelt’ de lak zo weg, zonder remover. Voor het beste resultaat, lak de nagels voor het slapen, zodat ze ’s nachts kunnen uitharden. Een bewuste keuze, vrij van schadelijke stoffen en met voornamelijk 100% natuurlijke ingrediënten. Ideaal als cadeau!

6. Wandklok

Op zoek naar een uniek cadeau dat zowel functioneel als stijlvol is? De Wandklok Andrea van LW Collection is een perfecte keuze! Met een diameter van 30 cm en gemaakt van glas heeft deze klok een opvallend en exclusief design. Het is niet zomaar een klok, maar een ware eyecatcher die zich onderscheidt van standaard wandklokken. Geef iets bijzonders met de Wandklok Andrea en voeg een stijlvol accent toe aan elke ruimte. Ideaal voor wie houdt van unieke interieuritems!

7. Bedlamp

Transformeer een kamer in een betoverende galaxy met deze 3D Maan lamp, een perfect nachtlampje voor een magische sfeer. De lamp straalt met 16 verschillende kleuren, 9 dimstanden en is eenvoudig te bedienen met touch-bediening of een meegeleverde afstandsbediening. Geïnspireerd door echte satellietbeelden, is deze gedetailleerde Galaxy lamp niet alleen een visueel hoogstandje maar ook een bron van rust. Studies tonen aan dat dergelijke verlichting stress en angst vermindert. Oplaadbaar, duurzaam en milieuvriendelijk, deze lamp is niet alleen prachtig, maar ook veilig en energiezuinig, waardoor het ideaal is voor zowel kinderen als volwassenen. Een geschenk dat betovert!

Cadeaus voor een budget tussen €25,00 – €50,00

8. Paletmes schilderset

Deze set bevat 24 levendige acrylverf kleuren, variërend van scarlet tot phthalo blauw, waarmee elk kunstwerk tot leven komt. De 5 unieke paletmessen, elk in een speciaal formaat, maken het mengen en creëren van textuur een fluitje van een cent. Van snijpatronen tot pleistereffecten, de mogelijkheden zijn eindeloos. En schoonmaken? Dat is een koud kunstje! Om je op weg te helpen, krijg je ook het e-book ‘Alles Over Paletmes Schilderen’ vol met nuttige tips en tricks. Een perfect cadeau voor elke beginnende kunstenaar!

9. Dagboek met slot

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Ontdek het dagboek van Victoria’s Journals. Een veilige plek voor waardevolle herinneringen, dankzij het elegante hartvormige slot. Dit dagboek moedigt aan tot creatief schrijven, en de kwaliteit van het ivoorkleurige papier garandeert dat herinneringen prachtig bewaard blijven. De veganistische kunstleren kaft en de gouden vergulding stralen klasse uit, terwijl de kleurrijke linten handig zijn als paginamarkeringen. Het bijhouden van een dagboek versterkt bovendien het geheugen. Laat je inspireren door het stijlvolle ontwerp en bewaar je geheimen in dit unieke meisjesdagboek. Een cadeau dat een leven lang gekoesterd zal worden!

10. Set om zelf slijm te maken

Zoek je het perfecte cadeau vol creativiteit en plezier? Het DIY-slijmpakket van Bliekie is dé oplossing! Creëer zelf het ultieme slijm zonder geknoei. Met maar liefst 108 onderdelen kun je jouw droom-slijm ontwerpen, van lievelingskleuren tot sprankelende glitters. Pluspunt? Een uniek glow in the dark effect! Dit slijmpakket stimuleert niet alleen de creativiteit, maar is ook gunstig voor de motoriek en zelfvertrouwen van kinderen. Dankzij de handige, hersluitbare bakjes blijft het slijm lang houdbaar. Veilig voor kinderen vanaf 6 jaar. En mocht je toch niet tevreden zijn? Bliekie biedt een 100% geld-terug-garantie. Bestel nu en beleef een onvergetelijk creatief avontuur!

11. Headset

Op zoek naar het ideale muzikale cadeau? De JBL JR310BT draadloze kinderkoptelefoon is perfect voor jonge muziekliefhebbers! Veilig luisterplezier is gegarandeerd dankzij het JBL geluid dat nooit boven de 85dB uitkomt. Met 30 uur batterijduur, een bereik van 15 meter en een ingebouwde microfoon, hebben ze alle vrijheid om te chatten, muziek te luisteren of te bellen. Het design is niet alleen compact en opvouwbaar, maar ook comfortabel door de zachte hoofdband en oorkussens. En met de bijgeleverde stickerset kan elk kind de koptelefoon helemaal eigen maken! Het perfecte cadeau voor elk avontuur!

12. Rugtas

Op zoek naar een stijlvol en praktisch cadeau? De Kånken rugtas van Fjällräven is een tijdloze klassieker sinds 1978, ontworpen om rugproblemen bij kinderen te voorkomen. Deze compacte rugzak is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen en perfect voor dagelijks gebruik. Of het nu is voor een uitje, school of kinderdagverblijf, alles past erin. Gemaakt van duurzame, water- en vuilafstotende Vinylon F stof, het heeft een ruim hoofdvak, zijvakken en een voorvak met rits. Met verstelbare schouderbanden, reflecterend logo en een adreslabel binnenin, combineert het functionaliteit met stijl.

13. Lavalamp

De i-Total lavalamp is een schitterende blikvanger met een knipoog naar de jaren zestig. Dit creatieve merk combineert retrostijl met moderne flair, perfect voor een jong en dynamisch publiek. De lamp, in opvallende kleuren zilver en blauw met gele-oranje wax, creëert een betoverende ambiance in elke kamer. Met een hoogte van 40 cm en vervaardigd uit glas en aluminium, is deze lavalamp niet alleen mooi maar ook duurzaam. Een uniek cadeau dat zeker indruk zal maken!

14. Foto printer

Deze compacte Mini Pocket Printer maakt van jouw smartphonefoto’s direct tastbare herinneringen. Of het nu gaat om foto’s, stickers, tekeningen, etiketten of labels; alles is mogelijk! Met een gebruiksvriendelijke app voor zowel Android als iOS, print je eenvoudig zonder inkt. Neem de printer mee op reis, naar feestjes of gebruik hem gewoon thuis. De set bevat naast de printer verschillende kleurrijke labelrollen en stiften voor extra creativiteit. En het beste? Geen rompslomp met kabels of installaties. Bestel nu en laat je herinneringen morgen al tot leven komen!

Cadeaus voor een budget vanaf €50,00

15. Smartwatch

Dit slimme horloge is niet zomaar een tijdsindicator. Met een helder HD touchscreen en een batterij die tot 10 dagen meegaat, wordt het een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse routine. Lees berichten, beantwoord oproepen en beheer je muziek. Plus, het houdt je gezondheid nauwgezet in de gaten met functies zoals hartslag-, zuurstof- en bloeddrukmeting. Koppel eenvoudig met je Android of iOS toestel via Bluetooth 5.0 en personaliseer je scherm naar wens. Sporten, slapen of gewoon de dag doorkomen; dit horloge is je stijlvolle metgezel. Het ultieme cadeau voor iedere gadgetliefhebber!

16. Karaoke set met microfoon

Met deze compacte Bluetooth karaoke set breng je de sfeer overal mee naartoe. Niet alleen kun je draadloos muziek streamen vanaf je smartphone of tablet, maar het apparaat heeft ook een schitterend Jelly Ball lichteffect voor die echte feestelijke touch. De set komt met een microfoon en een speciaal echo-effect om je zangprestaties te versterken. Of je nu in de tuin, op vakantie of gewoon in de woonkamer bent, deze roze karaoke set zorgt altijd voor muzikaal en feestelijk plezier. Ideaal voor elke muziekliefhebber!

17. Zitzak

Op zoek naar het perfecte cadeau dat stijl en comfort combineert? Deze zitzak stoel van Drop & Sit biedt het beste van beide werelden: het gemak van een zitzak én de ondersteuning van een stoel. Uitgevoerd in zacht ribfluweel (corduroy) is het niet alleen een genot om op te zitten, maar ook een chique toevoeging aan elke kamer. Met eigentijdse kleuren en handgemaakt vakmanschap uit de Benelux, is het een uniek item voor in de woon- of kinderkamer. Let wel, deze corduroy stoel is speciaal ontworpen voor binnenshuis gebruik.

18. Mini fridge

De Peach Beauty Skincare Fridge is een must voor elke beauty-liefhebber. Deze schattige mini koelkast zorgt ervoor dat huidproducten hun magische eigenschappen behouden en biedt een verkwikkend effect bij gebruik. Denk aan een koud gezichtsmasker tegen ochtendwallen of een jaderoller voor optimaal genot. Voordelen? Gekoelde skincare verkleint poriën, kalmeert acne en verlengt producthoudbaarheid. Naast functioneel is deze roze koelkast een stijlvolle toevoeging aan elke badkamer of make-uptafel. Met een capaciteit van 4 liter en zowel koude als warme instellingen, wordt huidverzorging nu een luxe ervaring!

19. Lightbox

De Cinema Lightbox is een geweldige keuze! Deze A3 lichtbox komt met 120 letters, tekens en cijfers, waarmee je je eigen persoonlijke boodschappen kunt creëren. Ideaal voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften en feestdagen. Eenvoudig in gebruik, de lichtbox werkt op zes AA-batterijen of via de meegeleverde USB-voedingskabel. Dankzij de energiezuinige ledlampen straalt hij een warm en gelijkmatig licht uit. Bovendien kan de lichtbox aan de muur worden gehangen, wat hem perfect maakt voor zowel thuisdecoratie als voor zakelijke doeleinden in horecagelegenheden of winkels.

20. Bureau / make up tafel

Ontdek deze stijlvolle kaptafel! Voorzien van een spiegel omringd door 9 dimbare lampen, zorgt dit voor optimale verlichting tijdens het opmaken. Dankzij twee ruime lades en drie open vakken houdt ze al haar favoriete make-up en accessoires netjes georganiseerd. De verhoogde plank is ideaal voor parfumflesjes. Het moderne witte design met melamine coating is niet alleen een eye-catcher, maar ook eenvoudig schoon te maken. Compleet met een anti-tipper voor veiligheid en heldere instructies, biedt dit cadeau alles wat ze nodig heeft om haar schoonheidsroutine te perfectioneren.